10 kendetegn ved en nybagt mor

Jeg har nu været mor i ca. 2,5 måned, og jeg begynder så småt at blive klogere på, hvad jeg er for en "slags" mor. Det er der selvfølgelig kommet det her indlæg ud af, så I kan måske nok regne ud, at indlægget her er inspireret af mig selv og mine erfaringer som nybagt mor. Det kunne være sjovt, hvis I, som også er (nybagte) mødre, kan nikke genkendende til nogle af punkterne. Ellers er I mere end velkomne til at komme med inputs i kommentarfeltet.

10 kendetegn ved en nybagt mor

  1. Hun går ufatteligt meget op i søvn. Altså primært i babys søvn. Sover babyen i rigtig mange timer i træk eller nærmest ingen, så er det yderst vigtigt at fortælle alle IG-vennerne om det, så de også kan blive opdateret. Der er jo garanteret ikke noget de hellere vil, end at vide lige netop det.
  2. Hun lugter hellere end gerne sin baby i numsen for at finde ud af, om baby har lavet lort i bleen.
  3. Hun jubler ofte, når hun ser en lort. Og hun kan sågar finde på at tage billeder af den, så farmand også kan se den. Altså babys lort i bleen.
  4. Hun kysser ikke længere sin mand/kæreste mest. Nej, nu er det baby, der "stjæler" alle kyssene.
  5. Hun synes, at det med at sove til kl. 6-7 stykker er lig med at sove længe.
  6. Hun synger alle mulige børnesange for baby, men det ender som regel med, at hun selv må finde på en tekst, da hun ikke han huske teksterne til sangene (længere).
  7. Hun registrerer alt, der vedrører baby; Hvornår baby får mad og hvor meget. Hvornår baby sover og hvor længe. Antal bleskift og om det var tis eller lort osv.
  8. Hun vasker stofbleer og stofbleer og stofbleer og stofbleer og stofbleer. Ja, selvom hun har købt et kæmpe lager af stofbleer, så bliver de så hurtigt snavsede, at det er dem, der vaskes mest. Ja, nærmest konstant!
  9. Hun kan ikke tage i Bilka, Kvickly og lign. for at handle uden lige at tage en runde i børneafdelingen.
  10. Hun googler ALT, når der er opstår tvivl om et eller andet med baby (hvilket der gør flere gange dagligt); Hvordan får man nemmest baby til at bøvse? Kan man brække babys arme, når man giver baby tøj på? Hvorfor har baby ondt i maven? osv.

De var de 10 ting, som jeg umiddelbart lige kunne komme på. Har I flere, så smid dem gerne i kommentarfeltet! :-)

Synes godt om

Kommentarer