2019: Mine planer i august

Så siger kalenderen allerede august måned, og det betyder, at min sommerferie snart slutter. Desværre. Jeg forstår ikke, hvor de 3 uger er blevet af. Heldigvis er jeg begyndt at savne min dagligdag lidt, så jeg glæder mig faktisk til at begynde på arbejde igen på tirsdag. Jeg glæder mig i hvert fald herre meget til at se alle mine søde kolleger igen, så det bliver dejligt at komme tilbage. Men nok om det. Jeg må hellere komme igang med det, som indlægget skal handle om - nemlig mine planer i august:

  • Jeg er netop nu på vej til København med Christian og hans forældre. De skal se en musical i Operaen, og Christian og jeg skal bare hygge os imens. Vi skal overnatte på Bella Sky (igen) - og det glæder jeg mig til. Det er sgu et fedt hotel.
  • Jeg har fødselsdag d. 5. august, hvor jeg bliver 28 år. Shiiiiit.... Jeg nærmer mig jo de 30. Jeg skal selvfølgelig holde fødselsdag for min familie og garanteret en tur på Bones. Det plejer vi nemlig, når enten Christian eller jeg har fødselsdag.
  • Jeg skal til sommerfest ved en veninde og hendes kæreste. Hun er lige flyttet til nabobyen, så jeg glæder mig til at feste med hende og se hendes nye hus. Det bliver fedt - og garanteret møg festligt!
  • Jeg håber på at komme til Fredagsfest i Karolinelund d. 16. august, hvor Gilli skal spille. Mon ikke jeg kan finde nogle veninder, der vil med?
  • Jeg skal løbe 5 km til DHL i Aalborg med nogle kolleger. Jeg håber på at kunne klare turen på under 27 minutter.
  • D. 31. august skal jeg til Vi Elsker 90'erne i Aalborg. 13 timers fest med fantastisk 90'er musik. Behøver jeg sige, at det bliver herre vildt og fedt?

Synes godt om

Kommentarer

Lille My,
Skønne planer! God tur til KBH <3
www.stine-ebbesendahl.dk