2019: Mine planer i juli

I morgen siger kalenderen allerede juli, hvilket jeg slet ikke kan forstå. Det betyder jo, at jeg har sommerferie lige om lidt. Det er altså lidt vildt, for jeg synes jo ikke, at det er så længe siden, jeg havde sommerferie sidst. Men det er heldigvis en skide god ting, at ferien er nær, for jeg trænger virkelig til det.

Sidder du nu derude et sted og tænker: "Hvad skal hende Isabella Pernille mon lave i sin ferie og generelt i juli måned?", så læs endelig med, for nu skal jeg fortælle dig det:

  • Jeg går som nævnt ovenover på sommerferie om små to uger. Det vil sige d. 11. eller 12. juli. Alt efter hvad jeg lige beslutter mig for. Og så har jeg 3 ugers ferie, Ju-fucking-huu.
  • I næste uge er der Tall Ships Races i Aalborg, hvor der kommer en masse musik. Jeg har planer om, at jeg skal forbi et par dage. En af dagene med Christian og den anden dag med en veninde, hvor vi skal drikke øller, danse til musikken og bare hygge os. Det glæder jeg mig til.
  • Jeg skal til fest hos en af mine venner. Jeg har på fornemmelsen, at det bliver en vild fest. Så skal I i gaden d. 13. juli, så kig efter hende den ultra stive, der ikke kan finde ud af at danse. Det er højst sandsynlig mig.
  • Jeg skal på café med et par veninder, som jeg ikke har set længe. Vi skal have et eller andet ulækkert med rigtig mange kalorier i. Måske en kæmpe milkshake eller en ultra snasket burger. Uanset hvad så bliver det skide godt.
  • Jeg skal løbe en masse. Ligesom jeg plejer. Forhåbentlig når jeg også op på 100 km i alt i juli måned.
  • Hvis vejret er godt, smutter jeg en tur til Grøn i Aalborg. Så lad os lige krydse fingre, for at der kommer sol og 25 grader den dag, for så er jeg max klar på god musik og øller.
  • Vi har fået en ny og større grill, så i næste måned, skal vi grille en masse - og invitere en masse på lækker grillmad.

Det var mine planer (indtil videre) for juli måned. Har I nogle spændende ting I skal?

Synes godt om

Kommentarer