24 julede facts om mig

Okay, nu er det jo december, så selvfølgelig skal nissehuen luftes, som I kan se, og selvfølgelig skal der komme lidt juleindlæg her på los bloggos. Så derfor får I lov til at lære mig lidt bedre at kende ud fra 24 jule-spørgsmål, som jeg selvfølgelig har besvaret. Så find endelig læsebrillerne frem, knap en Monster op, så du kan holde øjnene åbne helt til slut og læs videre, hvis du vil vide lidt om mig og mine julede sider. Så here we go med min jule Q&A:

1. Troede jeg på julemanden som barn?
Omg ja, det gjorde jeg eddersparkme. Hvert år i december satte jeg risengrød op på loftet til julemanden, og hver morgen skulle jeg op og kigge, om han havde spist det. Og utroligt nok, så havde han spist det hver gang! Det var altså det fedeste, og det var helt sikkert en af grundene til, at jeg altid elskede julen, da jeg var barn.

2. Hvornår pynter jeg op til jul?
Jeg har ikke en fast dato for, hvornår jeg gør det. Det bliver bare gjort, når jeg lige synes, at det passer ind i kalenderen. Men som regel bliver det gjort i starten af december. Jeg har dog været lidt sløv i år, så jeg får det først gjort her i weekenden.

3. Er jeg en Gertrud-Sand-type?
Nej, det kan jeg nok ikke ligefrem prale med. Jeg har faktisk ikke særlig meget julepynt. Men i år er jeg blevet helt vild med at perle, så jeg perler julepynt på livet løs. Det får I lov til at se noget af, når jeg får taget billeder heraf. Det er sgu sødt og sjovt!

4. Hvad er mine yndlings julefarver?
Jeg er mest til en blanding af hvid, grøn og sølv.

5. Er en “Ugly Christmas sweater” go eller no-go?
Totalt herre meget go. Jeg elsker alle de julesweatere, man efterhånden kan få. Jeg ejer dog ikke en endnu, men det har jeg helt sikkert planer om, at jeg skal, for de er simpelthen for søde.

6. Giver jeg kalendergaver til nogen?
Ja, eller jeg har givet min svigermor en adventskalender i år, men det fortæller jeg mere om i et andet blogindlæg.

7. 3 ting jeg ønsker mig i år.
Et Louis Vuitton armbånd, Vipp toiletrulleholder og hårkur fra Kerastase.

8. Hvad er min yndlingsjulekalender?
Uhh, den er faktisk svær. Da jeg var mindre var Bamses Julerejse the shit, men nu er jeg også ret vild med Jul i Valhal og Brødrene Mortensens Jul.

9. Hvad er min yndlings julesang?
Totalt meget Last Christmas. Jeg bliver aldrig træt af den sang. Jeg kan nu også ret godt lide Britney Spears julesang: My only wish (this year). Jeg elsker at skråle med på de to. Hvor godt det lyder kan så diskuteres, men jeg holder mig ikke tilbage, så snart de to sange går i gang.

10. Hvad er min yndlings julefilm?
Øhm... Er det nu jeg skal indrømme, at jeg ikke rigtig har set så mange julefilm? Jeg ser dog altid Alene Hjemme, men om det er mine yndlings, ved jeg nu ikke. Men gode er de skam. Men øh.. Kom gerne med nogle bud på gode julefilm, som jeg skal se, så jeg kan finde en yndlings julefilm. He he.

11. Hvad er mit yndlings juleslik?
Skumnisser. Ingen tvivl der. Og helst når de er blevet helt hårde. De skal gerne en tur i fryseren eller et par timer i køleskabet, inden jeg skal spise dem. Uhm, siger jeg bare!

12. Hvad er mine yndlings julesmåkager?
Jeg er kæmpe fan af vaniljekranse, men de bedste småkager er altså dem, som min mor bager. Jeg ved ikke, hvad de hedder, men de kunne godt ligne noget, der hedder roulade småkager eller måske spiral småkager. De er i hvert fald skide gode.

13. Bager jeg selv julesmåkager?
Nah, jeg er bedre til at spise småkager, end jeg er til at bage dem.

14. Hvad er mit yndlings julemad?
Ej, nu bliver det lidt pinligt, men jeg er faktisk ikke rigtig til julemad. Jo selvfølgelig vil jeg gerne have flæskesteg, og det smager da også rigtig godt, men yndlings... ahh... Må jeg sige de franske kartofler?

15. Juleøl eller nisseøl?
Nissebajer. Det er 100'rrr.

16. Hvilke 3 ting får mig i julestemning?
Julemusik, alt det flotte julelys folk har sat op i haverne og julesmåkager.

17. Har jeg et juletræ?
Nej, ikke et rigtigt et. Jeg har et lille fake et. Men det er knap så pænt. Så måske bytter jeg det ud med et ægte.... om fem år.

18. Hvor skal jeg fejre jul i år?
Jeg skal holde jul med Christian og hans forældre. Jeg ved faktisk ikke, om der kommer flere. Men det skal nok blive rigtig hyggeligt.

19. Går jeg i kirke juleaftensdag?
Jeg har gjort det nogle få år. Men det er ikke noget, jeg planlægger at gøre. Hvis det passer ind i min kalender juleaftensdag, så kan jeg dog godt finde på det.

20. Har jeg nogensinde givet mig selv julegaver?
Ork ja, det gør jeg næsten hvert år. Jeg bruger det som en undskyldning for, at jeg godt må købe lidt til mig selv i december. Og ja, jeg pakker det sgu ind og lægger det ind under juletræet. På kortet står der: "Til Isabella fra Julemanden". Jeg synes selv, at jeg er ret genial.

21. Har vi nogle særlige juletraditioner?
Jeg tror egentlig, at vi holder jul, som så mange andre. Det eneste jeg kan komme i tanke om er, at vi altid skiftes til at pakke en gave op, når vi når dertil. Den yngste starter med at vælge en pakke og giver pakken til den, som skal have den. Vedkommende pakker pakken op, mens de andre kigger på, hvorefter han eller hun finder den næste pakke. Og sådan forsætter det indtil, der ikke er flere pakker. Så vi ender altid med at bruge 2-3 timer på at pakke gaver op. Det kan jeg godt lide.

22. Hvad er det bedste ved julen?
Det bedste er klart juleferien. He he. Men jeg er nu også ret vild med at give gaver til min familie og derefter se, hvor glade de (som regel) bliver for det, som jeg har købt til dem. Det gør mig glad.

23. Hvad er det værste ved julen?
And. Jeg kan simpelthen ikke lide det. Og nå ja, så er der altid så koldt. Udenfor altså.

24. Hvad er mit bedste juleminde?
Da jeg var lille, fik jeg næsten altid lov til at pynte min farmor og farfars juletræ hvert år. Det savner jeg. Og jeg savner dem så meget. Jeg sidder faktisk og tuder, mens jeg skriver det her, for hold nu op, hvor var de verdens dejligste mennesker. Jeg kan stadig huske, hvor stolt jeg var, når jeg pyntede deres juletræ. Stolt over at de gav mig lov til at bestemme, hvor alt pynten skulle sættes på træet. Det var virkelig det fedeste, dengang jeg var barn. Gid jeg kunne det i år.

Det var så de 24 julefacts om mig. Du er velkommen til at besvare nogle af spørgsmålene i kommentarfeltet, så jeg også kan lære dig lidt bedre at kende.

Synes godt om

Kommentarer

bossmombie
bossmombie,
Iih hvor fint, det var da en god ide til et jule indlæg.
Må jeg stjæle spørgsmålene skal self nok nævne det i indlægget at jeg har dem fra dig? 😃
nouw.com/bossmombie
isabellapernille
isabellapernille,
Ja, selvfølgelig må du det! Jeg vil glæde mig til at læse dine svar på spørgsmålene 😃
nouw.com/isabellapernille
bossmombie
bossmombie,
Tak! 😃 og god advent <3
nouw.com/bossmombie
isabellapernille
isabellapernille,
Tak - og i lige måde 😃
nouw.com/isabellapernille
Lille My,
Hvor hyggeligt med sådan en jule udgave! Jeg låner også lige dine spørgsmål 😋 <3
www.stine-ebbesendahl.dk
isabellapernille
isabellapernille,
Det er du velkommen til søde 😃 <3
nouw.com/isabellapernille