4 lolleren ting som jeg er bange for

Jep, ordet "lolleren" har jeg tyvstjålet fra den altid skønne Julie-Elsebeth. Og så er det ligesom slået fast, at jeg er en ordtyv. Mest fordi jeg ikke selv kan finde på sådan nogle seje ord, og så er man jo nødt til at stjæle lidt, ikk'? Men så lå længe man husker at give lidt credit til vedkommende, så er det vel også helt ok.

Men nu til det indlægget skal handle om. Jeg er nemlig en kæmpe pivskid, og jeg kunne derfor skrive en hel roman om alt det, som jeg er bange for. Men okay, det vil nok være rimli' kedelig læsning for jer. Så i stedet har jeg forsøgt at korte det her indlæg ned til nogle af de semi underlige ting, som jeg er bange for. Og forhåbentlig er der nogle af jer, der kan nikke genkendende til noget af det, så jeg ikke er den eneste i hele verden, der er bange for disse 4 ting;

1) At der er en slange i toilettet, som pludselig bider mig i fjappen
Jeg vil lige starte med at sige, at jeg altså er møg bange for slanger. De ser så modbydelig onde og farlige ud. Så det har altså bestemt ikke hjulpet på min frygt, at jeg har læst flere artikler på Ekstrabladet om mænd, der er blevet bidt i dilleren af en slange, mens de har siddet på lokum. Godt nok er det ikke sket i Danmark, men alligevel... Det har altså resulteret i, at jeg altid kigger i toilettet inden jeg sætter mig. Jeg kigger også ned i toilettet flere gange, imens jeg sidder der. Jeg skal satme ikke risikere at blive bidt i tissekonen af en slange. Næh nej.

2) At køre bil
Ja, den er sgu god nok. Jeg bryder mig altså ikke om at køre. Lidt fjollet når vi lige har købt en helt ny - og halv dyr - bil, hvor jeg betaler halvdelen. I know. Men jeg kan bare ikke lide at sidde på føresædet og skulle køre en bil. Jeg spænder i hele kroppen, når jeg skal køre, og man må for alt i verden ikke sige noget til mig, når jeg kører. Jeg er nemlig totalt bange for, at jeg kører ind i noget, eller at der er nogen der kører ind i mig. Også selvom jeg er den eneste på hele vejen. Jeg kan altså ikke lide det.Til gengæld elsker jeg at sidde på passagersædet. Det er lige mig at være co-driver. Hæ hæ.

3) The Golden State-killer
Det her er måske lidt fjollet, men efter at have hørt om The Golden State Killer i podcasten Mørkeland, er jeg virkelig blevet skæmt over den her morder. Jeg tør ikke engang trække gardinerne for i mit soveværelse, hvis der allerede er blevet mørkt udenfor. Jeg er nemlig hunderæd for, at han står derude og kigger på mig. Så det er altså blevet Christians opgave at rulle gardinerne ned. Jeg er også bange for at tage min mobil, hvis der ringer et nummer jeg ikke kender, for hvad nu hvis det er The Golden State Killer, som ringer også siger "I'm gonna kill you" på den der klamme måde, som han gjorde til den der kvinde? Shiiiiit...

4) At der ligger et monster under min seng
Okay, det monster jeg taler om, er jeg altså kun bange for om aftenen. Men lige siden jeg var helt lille, har jeg været bange for, at der skulle ligge et monster under min seng. I en lang periode skulle jeg også altid kigge under min seng, før jeg turde sove. Det gør jeg dog ikke længere. Men hører jeg en underlig lyd om natten, så er jeg sikker på, at det er fordi der ligger et monster under min seng - og så tør jeg sgu ikke bevæge mig. Faktisk tør jeg heller ikke have noget af min krop til at stikke uden for min dyne, for tænk nu hvis monstret så spiser det? Af den grund er jeg nødt til at være totalt pakket ind i dynen. Også mit hoved. Så om sommeren har jeg det lidt varmt om natten. Men i det mindste bliver jeg ikke spist. Og det er jo prioritet nummer 1, ikk'? Så går det nok, at jeg sommetider kampsveder om natten.

Synes godt om

Kommentarer