4 sunde morgenmadsfavoritter

Jeg er kæmpe fan af morgenmad og især de dage hvor jeg har god tid og kan lave et eller andet lækkert og pænt. Det skal jo være insta-værdigt, ikk? Ha ha. Billederne ovenover er da også fra min Instagram, hvor jeg jævnligt smider billeder op af min morgenmad, så hvis I følger mig der, har I garanteret allerede set billederne. Hvis ikke, så skal I da ikke snydes her på bloggen. Så her får I mine 4 morgenmadsfavoritter, som jeg håber I måske kan bruge som inspiration:
 1. Chiagrød med masser af frugt, protein crunch og chokolade topping.
  Jeg har tidligere lavet et indlæg med opskriften til chiagrød, og den kan I finde her. Protein crunch og chokolade topping er fra Bodylab og kan findes her og her. Det her måltid er helt sikkert min favorit. Skyr med frugt og andet topping er altså bare det bedste om morgenen.
 2. Proteinpandekager.
  Det er faktisk ikke så tit jeg får taget mig sammen til at lave proteinpandekager, men når jeg gør, så er det altid en succes. Jeg kan godt lide at bruge opskriften her.
 3. Chokoladegrød.
  Jeg har faktisk ikke fået lavet den her grød så mange gange, da jeg tit glemmer det i weekenderne, når jeg har tid. Men de få gange jeg har lavet det, har jeg været mæt og tilfreds. Opskriften jeg bruger kan findes her.
 4. Greenie/smoothiebowl.
  En ting jeg for alvor er blevet vild med i år er de såkaldte greenies. Jeg er især fan af den med kiwi i, som jeg har lavet her. Den er virkelig god. Den på billedet ovenover er dog uden kiwi men med en håndfuld frosne hindbær i stedet for - og det er altså også tosse godt.

Synes godt om

Kommentarer

Eline Tychsen,
Årh jeg skal SÅ meget prøve chokoladegrød 😃 Og så er jeg altså også bare fan af de der sunde pandekager. MUMS siger jeg bare!
www.elinetychsen.com
Stine / Lille My,
Mh lækkert! Og tak for inspirationen! 😊
www.stine-ebbesendahl.dk