6 dårlige undskyldninger for hvorfor min blog har været stille i 9 dage

"Hvad fanden sker der lige her?" var nok min første tanke, da jeg så, at jeg ikke har smidt noget op på bloggen siden 3. september. "Hvad filan går der dog af dig, kvinde?" var min næste tanke. Så sad jeg lige i to minutter og tænkte over hvorfor, og alle de grunde jeg kom i tanke om var egentlige bare dårlige undskyldninger. Sandheden er sgu nok egentlig bare, at jeg har været for doven til at finde computeren frem og tænde den.

Men for lige at lave et mofo spændende indlæg ud af, hvorfor bloggen har været stille i like 100 år, så får I lige en liste med piv' ringe undskyldninger. Altså de der dårlige undskyldninger, som jeg bilder mig ind, jeg godt kan slippe afsted med, så jeg er fri for at tænke på mig selv som dovenlas'.
 1. Jeg har haft travlt.
  OK, den er faktisk rim'li' meget rigtig. Udover mit arbejde går jeg i skole en dag om ugen, og i den forbindelse følger der en del lektier med - og det tager altså piss' lang tid at fikse det.
 2. Jeg har skulle sørge for at se lidt læksi ud.
  Det vil sige, at jeg har været ved frisøren for at få manken ordnet og fået lavet negle. Det var lige to eftermiddage (efter job), der gik med det.
 3. Jeg har skulle nå mine 10.000 skridt hver dag.
  Og ved I hvad? Det har jeg sgu nået. Faktisk har jeg gået det hver dag siden d. 14. juli. Rim'li' sejt, ikk? Det har til gengæld også betydet, at jeg har brugt de fleste aftner på lange gåture. Heldigvis med god 90'er musik i ørerne eller en god podcast.
 4. Jeg har skulle lave madpakke(r).
  Okay, det lyder ret fjollet det her, men jeg er en meget sulten pige, og jeg skal derfor have piss' meget mad med på arbejde; 2xmorgenmad, formiddagsmad, frokost og en snack til om eftermiddagen. Det tager altså tid at lave aftenen forinden. Det kan I jo godt se.
 5. Jeg har haft gæster på besøg.
  Det her er nok den hyggeligste dårlige undskyldning af dem alle. Men at have gæster 3 dage på 9 dage til aftensmad har altså også taget meget af min tid. Især har jeg brugt meget tid på at tænke over, hvad pokker jeg kunne finde på af aftensmad. Lige på det punkt er jeg ret uopfindsom.
 6. Jeg har fjernet ukrudt.
  Jeg er sgu ikke noget havemenneske, og det betyder at haven får ret lidt kærlighed. Det prøvede jeg at gøre noget ved og brugte derfor mofo 3 timer på at fjerne ukrudt. Og jeg er ikke engang halvvejs endnu....

Så I kan da godt forstå, at jeg slet ikke har haft tid til at skænke bloggen en tanke, ikk? Ej, det er sgu løgn. Jeg lover at tage mig sammen fra nu af, så der kommer lidt flere indlæg. For jeg har jo en masse jer gerne vil vise og fortælle jer. Så I kan godt begynde at glæde jer. Bare en smule, ikk?

Synes godt om

Kommentarer

Eline Tychsen,
Det er altid i orden med en pause 😃 Særligt når der sker meget <3 Men dejligt at have dig tilbage igen 😃
www.elinetychsen.com