7 fjollede ting jeg helst ikke vil leve uden

Nu tror I sikkert, at det her bliver sådan et indlæg med en liste, hvor jeg nævner min familie og kæreste og sådan noget seriøst shit, men næh nej, der må jeg skuffe jer. For det kommer altså ikke til at ske i dag. Det er da selvfølgelig klart, at jeg ikke kan leve uden min familie og kæreste, men det er der vel ingen, der kan, og så er det jo totalt kedeligt at skrive en masse om. Så i stedet får I altså en top 7 over nogle af de fjollede ting, som jeg helst ikke vil leve uden.

1. Pepsi Max og Monster
Er der noget jeg virkelig elsker, så er det en iskold Pepsi Max eller en Monster (helst den sorte med et blåt M eller den helt hvide, mhmm). Jeg skal i hvert fald have en mandags Monster på arbejdet, og det er vist også blevet til en tirsdags Monster... og onsdags Monster.. og sommetider en torsdags Monster. Hæ hæ. Lige så glad jeg er for Monster, lige så glad er jeg også for Pepsi Max. Og sådan en dåse skal jeg helst have hver aften. Det er muligvis ikke så sundt, men det gør, at jeg de fleste aftener kan holde mig fra slikbøtten. Og så smager Pepsi Max jo bare herre godt.

2. Grødkage
Når vi er ved ting, der kan kommes i skrutten, så kan jeg ikke undgå at nævne min elskede grødkage. Jeg spiser den som morgenmad hver weekend, hvor jeg topper den med peanutbutter. Det skal I seriøst prøve. Mumsfilibaba, siger jeg bare! Jeg spiser den også de fleste eftermiddage inden træning, fordi den smager SÅ herre godt og giver god energi. Min opskrift kan I finde her.

3. Min mobilos
Jeg kan ikke leve uden min mobil. Den er det første, jeg kigger på om morgenen, og det sidste jeg kigger på, inden jeg går i seng. Jeg er sgu nok afhængig af den - det indrømmer jeg gerne. Jeg har den på mig konstant. Selv når jeg er på wc. Men jeg skal jo lige følge med på Instagram og andre blogge, ikk'?

4. Eyelash extensions
Det sidste års tid har jeg haft eyelash extensions - og jeg ELSKER det. Jeg står op hver morgen og ser pæn ud, og det gør, at jeg sparer så meget tid ved ikke at skulle tage mascara på hver morgen. Det er ren win win. Jeg får det lavet hos EnvyStudio i Aalborg, og jeg får en opfyldning hver 3. uge til kr. 399 (hybrid). Det er virkelig alle pengene værd!

5. Min Porchette Metis taske fra Louis Vuitton
I starten af august købte jeg den her taske, og jeg fatter simpelthen ikke, at jeg har kunne leve uden den. Den gør mig så glad hver gang, jeg kigger på den, og jeg fortryder ikke et sekund, at jeg har brugt så mange penge på en taske. Jeg elsker den, og jeg er sikker på, at jeg skal begraves med den taske, når den tid kommer om forhåbentlig mange år. Psst... det er tasken, som jeg står med på billedet ovenover. Er den ikke bare smuk?

6. Sveddeo
Jeg sveder en del. Det er sgu ikke nogen hemmelighed. Jeg sveder især under armene, og som I nok ved, så kan det hurtigt komme til at lugte. Derfor er jeg stor fan af min sveddeo, som gør at jeg ikke sveder under armene i en uges tid. Jeg bruger en fra apoteket, der hedder noget med aluminiumklorid. Den er virkelig effektiv. Man skal dog ikke bruge den lige efter, man har barberet armhulerne. Jeg har i hvert fald hørt noget om, at det sviger herre meget. Faktisk så meget at man ikke kan lade armene hænge ned normalt, så man er nødt til at gå rundt med løftede arme en hel dag. Og nej, jeg taler ikke af erfaring..... eller noget.

7. Futter/hyggesokker
Jeg har altid futter eller hyggesokker på, når jeg går rundt herhjemme. Der er altså bare et eller andet over det. Det er hyggeligt på en måde. Også om sommeren, når der er 25 grader. I øjeblikket har jeg 3 par futter og nok 10 par hyggesokker, men det er altid plads til flere. Jeg kan umuligt være den eneste, der går med futter året rundt, vel?

Det var 7 fjollede ting, som jeg ikke kan leve uden. Hvad kan I mon ikke leve uden af skøre ting?

Synes godt om

Kommentarer

Venterpaavinblog,
Min kaffetragt, cykel, opvaskemaskine og bogreol 😃
www.venterpaavin.dk
isabellapernille
isabellapernille,
Åh ja, jeg er med dig på den med opvaskemaskinen. Den kan jeg sgu heller ikke undvære 😋
nouw.com/isabellapernille
Lille My,
Haha sjov liste! 😃
Jeg kan heller ikke leve uden min mobil - er nok også en smule afhængig desværre 😋
Ville også være ked af at undvære kaffe, hjemmesko og bland selv snolder 😃
www.stine-ebbesendahl.dk
isabellapernille
isabellapernille,
Gud ja, bland-selv-slik. Det har jeg helt glemt 😃
nouw.com/isabellapernille