7 mærkelige vaner jeg har

  • Jeg kan kun have neglelak på i få dage, da jeg virkelig elsker at pille det af, og hvis jeg kan få det hele af i et stykke, så er det virkelig en smadder god følelse. Nogle gange tager jeg faktisk kun neglelak på, for at pille det af igen, når det er tørt. Underligt, ikk?
  • Jeg bruger Story-funktionen utrolig meget på både Snapchat og Instagram, når jeg er fuld. Måske I har lagt mærke til det her de sidste weekender, hvor jeg har været en del ude og feste? Ha ha. Jeg ser faktisk aldrig mine Stories dagen efter, for jeg er simpelthen nervøs for hvad dælen jeg har filmet eller taget billeder af. Ha ha.
  • Da jeg var mindre og lavede noget med lim i fritteren eller i skolen, så smurte jeg altid en masse lim i håndfladen og lod det tørre. Lige så snart det var tørt, så pillede jeg det af, og gjorde det igen med et nyt lag lim. Måske derfor jeg gør det med neglelak nu. Altså bare på neglene?
  • Jeg hader at gå i bad. Sådan virkelig HADER med store fede bogstaver. Det betyder selvfølgelig ikke at jeg ikke går i bad, for det er jo nødt til. Men det er aldrig en ting jeg ser frem til, og hvis jeg har ferie og ingen planer, så kan jeg godt finde på at springe over en gang i mellem. Så thank god for tørshampoo!
  • Jeg piller lidt for meget i neglebåndene og huden omkring neglene, så jeg har altid så skide grimme fingre. Hvordan lærer man at holde op med det? Lidt neglelak gør da mine fingre pænere, men det nytter jo ikke noget, når jeg piller det af efter kort tid. Ha ha.
  • Jeg har ufattelig let til tårer. Det er noget der er kommet her på mine gamle dage - og især til SKAM har jeg grædt en del. Please, sig at I også blev rørt af at se SKAM.
  • Jeg er faktisk ret bøvet. Jeg går på en bøvet måde og jeg ser ret så bøvet ud på billeder. De billeder jeg ligger på bloggen er (selvfølgelig) altid nogle af dem hvor jeg ser mest normal ud på. Men så skulle I se alle de andre billeder, som bliver taget af mig. Jamen gu', så bøvet jeg kan se ud. Men det kan vel også have sin charme. Ha ha.

Synes godt om

Kommentarer

Stine / Lille My,
Haha elsker det 😃
www.stine-ebbesendahl.dk