8 flotte kjoler til under 400 kr

(Indeholder reklamelinks)

1. HER: 387,75 ,- // 2. HER: 357,14 ,- // 3. HER: 255,10 ,- // 4. HER: 183,67 ,- // 5. HER: 255,10 ,- // 6. HER: 285,71 ,- // 7. HER: 224,49 ,- // 8. HER: 183,67 ,-

Så er der kun 1 arbejdsdag tilbage inden den står på en lille ferie. Og det bliver en sjov en af slagsen, for på lørdag er der jo karneval, og det bliver en fest. Vi havde egentlig planlagt at vi skulle klædes ud som Barbie, men da vi fik prøvet kostumerne her i søndags var det ikke helt som vi havde forestillet os. Så nu er vi kommet på en anden ide, som jeg netop har handlet det sidste ind til idag. Så dagene op til på lørdag skal bruges på at gøre de nye kostumer klar samt gøre vores vogn pæn og festlig.

Nå, men selvom det eneste jeg pt. har i hovedet er karneval, så har jeg dog prøvet at tænke på lidt andet her til aften. Jeg har nemlig kigget efter fine kjole her til sommeren, og jeg har fundet 8, som ikke koster særlig meget. Jeg er især vild med nummer 2, 4 og 6, og jeg sidder lige og overvejer om jeg skal klikke en af dem hjem. Hvilke(n) kjole(r) kan I bedst lide af de 8 ovenover på collagen?

Alle kjolerne er fundet på en af mine yndlings sider - nemlig asos, hvor der tit er gode rabatter. Kan man spare lidt på et køb, så føler man jo altid at man har gjort en ekstra god handel, og derfor er jeg altid helt vild når asos sender en rabatkode ud. Ha ha. Har I det mon på samme måde? ;o)

Nu kalder sofaen og lidt afslapning inden jeg skal i seng, så jeg kan være frisk til imorgen. Rigtig dejlig aften til jer <3.

Synes godt om

Kommentarer

Stine / Lille My,
Hvor er de bare fine 😊
www.stine-ebbesendahl.dk
Nikoline,
Jeg er vild med dem allesammen! De måtte gerne flytte ind i min sommergarderobe! 😋
thenormcorerebel.bloggersdelight.dk
Camilla,
Skal lige sove på det, men jeg tror, jeg køber nummer 6. Den er både billig og fantastisk 😎 Du har virkelig god smag i kjoler 😃
www.adolar.dk
Eline Tychsen,
Så mange fine sommerkjoler jo ☺️
www.elinetychsen.com
Isabella Pernille
,
Meget 😲)
Isabella Pernille
,
Ja også ind i min 😋
Isabella Pernille
,
Uh ja, den tror jeg også jeg klikker hjem 😃
Isabella Pernille
,
Jep 😋