8 tal du ikke skal lade dig styre af

For et stykke tid siden stødte jeg på et opslag på Instagram, som jeg var nødt til at tage et screenshot af. Det sker yderst sjældent at jeg gør det. Mest af alt fordi jeg ikke gider at have alt muligt lort gemt i min fotomappe på mobilen. Men lige det her opslag synes jeg er skide relevant og vigtigt, så derfor har jeg gemt det. Og nu vil jeg gerne dele opslaget med jer, fordi mange - inklusiv mig selv - bruger alt for meget tid på at bekymre sig om 8 helt åndssvage tal;
  1. Tallet på badevægten
  2. Kcal du indtager om dagen
  3. Likes og kommentarer på hvert billede på Instagram
  4. Antal følgere på Instagram
  5. Fedtprocent
  6. Taljemålet
  7. Størrelse i tøj
  8. BMI

Jeg kan ikke huske, hvem jeg har tyvstjålet ovenstående fra. Sorry. Men én ting ved jeg; Jeg har selv gået alt for meget op i alle 8 punkter. Det har jeg dog det sidste lange stykke tid øvet mig på at lade være med - og ved I hvad? Det kan faktisk godt lade sig gøre at have en piss' god hverdag uden eksempelvis at veje de 5 kilo mindre, som man altid går og stræber efter. Det er faktisk også ganske okay kun at få 20 likes på et billede på Insta. Og mister man nu 5 følgere på én dag, så overlever man nok også det.

Så selvom du måske én dag spiser en pose chips - eller to - til aftensmad, du har et højere BMI end din veninde, og du bruger størrelse 42 i tøj, så øv dig i at sige: Fuck det. Det gør jeg. Og ja, jeg har engang imellem spist chips til aftensmad. Og ja, jeg bruger størrelse 42 i tøj - og nogle gange 44. Og ja, jeg vejer mere end mine veninder. Og jeg har det sgu stadigvæk godt. Jeg er færdig med at lade de 8 mofo dumme tal styre mig, og jeg fokuserer istedet for på at være positiv og i godt humør - og det er dejligt og befriende!

 

Synes godt om

Kommentarer

Lille My,
Eline Tychsen,
Vigtig at huske!! Og tak for påmindelsen!! #tiltrængt
www.elinetychsen.com
Isabella Pernille
,
<3
Isabella Pernille
,
<3