8 ting jeg gør brug af i min hverdag

(Indeholder reklamelinks)

Jeg er ikke typen der gider bruge særlig lang tid på at gøre mig klar om morgenen i hverdagene, så de ting jeg kan gøre nemmere for mig selv, gør jeg brug af. Når det kommer til hår og makeup bruger jeg det jeg finder nødvendigt. Hvilke ting jeg bruger og hvorfor, kan I læse nedenfor, for det her indlæg skal nemlig handle om de 8 ting jeg gør brug af i min hverdag.
  1. Jeg bruger ikke særlig meget makeup til hverdag, og derfor er en concealer et must for mig på de dage, hvor jeg ikke har fået nok søvn. Vi kommer vel alle til at gå lidt for sent i seng nogle dage, hvis der nu er en god film i fjereren, ikk? Jeg bruger denne fra Mac, som dækker rigtig godt, og som derfor er god til at udviske de mørke render under øjnene, som jeg især døjer med om mandagen. Ha ha. Og nå ja, så er den altså også skide god til at dække bumser.
  2. Udover (mandags)concealer bruger jeg pudder hver dag. Jeg er stor fan af Mac, så jeg bruger den her, som giver en perfekt og let dækning. Det er egentlig nok til mig, da jeg sjældent får tydelige bumser og urenheder. Men når jeg så får en bums, så er den til gengæld også stor og rød, og så er det concealeren redder mig.
  3. Når vi taler om makeup, så bruger jeg også denne prep+prime fix fra Mac (jeg er vild med Mac, hvis I ikke har opdaget det). Jeg bruger den efter jeg har lagt pudder og evt. concealer for at den skal binde makeuppen, så den holder længere. Jeg synes også den er super forfriskende på huden, så den er jeg ret stor fan af.
  4. Jeg er for 3 måneder siden begyndt at få sat (pæne og lange) vipper på af min papsøster. Det har simpelthen gjort en verden til forskel. Nu ser jeg pæn ud lige så snart jeg vågner, og jeg behøver derfor ikke bruge tid på at tage mascara på. Det er altså rart og det sparer mig for en del tid hver morgen.
  5. For lidt over 2 år siden fik jeg tatoveret mine øjenbryn, fordi jeg var træt af at tegne dem op hver dag. Mine egne øjenbryn er nemlig helt lyse og nærmest ikke eksisterende, så at få dem tatoveret var virkelig en god beslutning, som gør at jeg kan spare en del tid hver morgen. Nu da det er så længe siden, så trænger jeg til at få dem tegnet op igen, så hvis der er nogen der kan anbefale et godt sted her i Aalborg eller omegn, så fortæl mig det endelig i kommentarfeltet.
  6. Hårolien fra Moroccanoil har været en lifesaver for mit hår efter nogle år med lidt for meget hårfarvning og lidt for meget brug af flad- og krøllejern uden varmebeskyttelse. Nu har jeg endelig fået blødt og sundere hår, så jeg tør dælme ikke stoppe med at bruge hårolien. Jeg bruger den hver aften, og jeg kan kun anbefale jer at gøre det samme. Selvom den er lidt dyr, så er den altså alle pengene værd.
  7. Når det skal gå ekstra hurtigt om morgen ryger håret altid op i en høj knold, men har jeg lige 10 minutter til rent faktisk at lave en frisure, så krøller jeg oftest mit hår. Og derfor bruger jeg altid en god og holdbar hårspray til at holde håret krøllet - også efter en tur i modvind. Jeg er stor fan af den her fra Kevin Murphy, som også sørger for at krøllerne holder en hel nat i byen.
  8. Når håret er krøllet og hårlakken er tørret, så slutter jeg altid af med en spray, der giver håret lidt shine, for hvem kan ikke lide hår med glans? Den jeg bruger er lidt dyr, men den er altså alle pengene værd, og den kan findes lige her.

Synes godt om

Kommentarer

Maria
,
Jeg har kun hørt godt om salon SAR|GULBÆK altså med bryn☺️
Isabella Pernille
,
Tak for tippet søde 😃
Caroline,
Jeg har både fået tatoveret mine øjenbryn og også fået lavet øjenvipper de sidste tre måneder i træk. Jeg elsker det!!! Nu har jeg for første gang i tre måneder ikke fået lavet øjenvipper, og det er så irriterende at skulle have mascara på og af hver dag. Gid jeg havde papsøster, der kunne hjælpe der 😉
www.silverstories.dk
Isabella Pernille
,
Ja, det er virkelig skønt - og SÅ nemt om morgenen 😋