Anbefaling af sportsbh'er

Så er det allerede søndag igen og weekenden er nu ved at være slut. Min dag idag er blevet brugt på at pleje tømmermænd efter en lidt for vild fest igår. Puha. Og i aften skal jeg selvfølgelig se håndboldfinalen, hvor Danmark jo banker Frankrig, så om lidt smutter jeg ud og handler lidt usundt ind til iaften. Har I lavet noget spændende i weekenden?

Nå, men nu til det indlægget skal handle om - nemlig sportsbh'er, som jeg bruger under træning. Jeg har nemlig fundet de bedste og nu bruger jeg stort set ikke andre. De er selvfølgelig dem I kan se på billedet ovenover. De er alle fra Hunkemöller og er den samme model bare i flere forskellige farver og mønstre. De er simpelthen fantastiske i og med de minder så meget om en almindelig bh. Nu har jeg jo ikke verdens største bryster, så for mig betyder det meget at disse sportsbh'er er med vatterede skåle og push-up effekt, så man rent faktisk føler man har nogle bryster og ikke bare er helt flad foran. Disse sportsbh'er egner sig bedst til kvinder med mindre bryster, da der ikke er nær så meget støtte i, som nogle af de andre modeller Hunkemöller har lavet. Denne model er i level 1 (Dem med mere støtte i hedder level 2 og 3), hvilket passer perfekt til mig og mine piger ;o).

Den nyeste sportsbh til samlingen er den blå (her), og den skal tages i brug imorgen, hvor den enten står på spinning eller en fullbody træning efter arbejde.

(Den blå sportsbh samt 7 par trusser og en sportstop er modtaget som gave)

Synes godt om

Kommentarer

Stine / Lille My,
Elsker deres sportstøj! 😃 Super fine farver du har i 😊
stine-ebbesendahl.dk
Sanne,
Hvor er de fine! Jeg skal også snart ned og have fat i noget snask til i aften 😉
www.sannenoerbjerg.dk
Isabella Pernille
,
Ja, det gør jeg også! 😃
Isabella Pernille
,
Ah lækkert søde. Man kan jo heller ikke se håndboldfinale uden 😋