BH'er uden bøjle er altså et musthave under graviditeten

Reklame for Hunkemöller

Nu nærmer jeg mig jo graviditetsuge 38 (37+0), og det betyder, at hvis jeg føder fra den uge, så vil det være inden for "normalen" - eller hvad man nu kalder det. Så det kommer lige pludselig tæt på nu, og hold nu fast, hvor er det underligt at tænke på, at vi meget snart skal være forældre. Det er altså rimli' vildt!

Noget jeg har fundet ud af i løbet af min graviditet er, hvor rart det er at have ordentligt og behageligt undertøj på...

... og især her i sidste halvdel af min graviditet, hvor babs og nutte har været særlig ømme, har jeg virkelig sat pris på alle de bh'er uden bøjle, som jeg har købt de sidste par år. Størstedelen af dem jeg ejer, har jeg købt i Hunkemöller, hvor også de 6 bh'er ovenover er fra. De 6 viste modeller ejer jeg ikke (endnu), men jeg er herre vild med dem alle, og jeg overvejer på det kraftigste at købe en af dem... eller 3, for jeg tror simpelthen, at jeg også kommer til at leve i dem, når jeg har født.

Så er du gravid, så kan jeg altså kun anbefale dig at få købt en bh uden bøjle. Og nu når man kan få nogle, der er så flotte og blot ligner "almindelige" bh'er, så vil det næsten være fjollet ikke at købe en. Men det her skal selvfølgelig ikke kun være en anbefaling til andre gravide, men faktisk til alle, der trænger til en ny bh. Jeg lover jer, at I ikke vil fortryde det, hvis I køber en bh uden bøjle. Jeg har i hvert fald ikke fortrudt mine køb, og nu har jeg trods alt brugt de bh'er dagligt de sidste mange måneder.

Hvis I er lige så vild med de 6 viste bh'er ovenover, så kan I blot klikke på billedet af den, I kan lide for komme direkte ind, hvor I kan købe den. Jeg tænker, at jeg måske klikker den hvide, røde og lyserøde hjem. Er de ikke bare for fine?

Synes godt om

Kommentarer