De 5 mest læste indlæg på bloggen i 2017

Tænk sig at år 2017 allerede er ved at være slut. Det kan jeg slet ikke forstå. Jeg synes altså ikke det er så forfærdelig længe siden vi hoppede ind i det her år, men det må det jo være, for nu skal vi snart til at hoppe ind i et nyt år. Der er sket mange spændende ting for mig i løbet af året, men det kommer der et indlæg om senere, for det her skal nemlig handle om de indlæg, der er blevet læst mest på min blog i løbet af 2017.

1. "Min BFO: Billeder, dagene efter og smerter"
Indlægget her er fra midt januar - et par måneder efter min brystforstørrende operation. Det er det mest læste indlæg jeg har haft skrevet, og det er også et af de mest personlige indlæg, der er blevet udgivet sammen med de andre omhandlende samme emne. Det var et emne jeg var i tvivl om, om jeg skulle fortælle om på bloggen, men jeg gjorde det på trods, og det er jeg glad for :).

2. "Opskrift: Sunde broccoli-pølsehorn"
Det er faktisk sjældent, der er kommet opskrifter på bloggen, da jeg ikke er særlig god til at lave mad (Jeg er bedre til at spise det, he he). Men det ser ud til at I alligevel har taget godt imod de få der har været. Og de her broccoli-pølsehorn har været vældigt populære på trods af, at indlægget er tilbage fra 2016. Men jeg kan da egentlig godt forstå, at de er blevet søgt på i løbet af i år også, for de er jo også tosse gode.

3. "Min BFO: Forundersøgelse og operation"
Dette indlæg er også tilbage fra 2016, men det er alligevel blevet læst en del gange i løbet af 2017. Indlægget er et længere et, og handler om min oplevelse med forundersøgelsen og selve operationen - og selvfølgelig hvor jeg blev opereret og hvem kirurgen var. Et sted jeg godt kan anbefale.

4. "Loppemarked på den nemme måde"
Indlægget her omhandler et samarbejde jeg havde med Guld & Rod. Jeg fik mulighed for at sælge en masse af mit tøj på en super nem måde, som ikke krævede det vilde af mig - og det er jeg fan af. Det er I åbenbart også, siden indlægget har fået så mange sidevisninger.

5. "Nye tassel øreringe i fine farver"
Mine fine tassel øreringe var også ret populære i løbet af øret, og de er da også ret fede i den gule farve. Jeg har desværre ikke fået dem brugt så meget som ønsket, men det laver jeg om på i 2018, for jeg synes stadig de er vildt flotte!

Nå, det blev et længere indlæg, men jeg håber I stadig læser med. Tak fordi I har fulgt med i løbet af året. Det er jeg super glad for :-).

Synes godt om

Kommentarer

Lille My,
Dejligt indlæg med skønne tilbageblik 😊
www.stine-ebbesendahl.dk
Eline Tychsen,
Skønt med tilbageblik, og sjovt nok også dem jeg husker bedst, minus opskriften, fra din blog 😃 Du gør det godt søde <3
www.elinetychsen.com
Isabella Pernille
,
Dejligt du kan lide det 😊
Isabella Pernille
,
Ej, det var dejligt at høre søde! <3