De bedste sports bh'er til træning

(Indeholder reklamelinks)

1. Level 1 (HER) // 2. Level 2 (HER) // 3. Level 2 (HER) // 4. Level 3 (HER) // 5. Level 2 (HER) // 6. Level 2 (HER)

Efter jeg fik mine bryster lavet tilbage i november sidste år har jeg jo været nødt til at købe nye sports bh'er (og selvfølgelig almindelige bh'er), for at få nogle jeg kunne passe. Både undertøj og sports bh'er foretrækker jeg at købe hos Hunkemöller, da jeg synes at prisen er fair og at deres bh'er er i en ordentlig kvalitet.

Lige da jeg var blevet opereret var jeg ude og købe nummer 4 på collagen. Selvfølgelig fordi den er med lynlås og dermed nem at tage på, hvilket jo var rart på daværende tidspunkt, da jeg ikke måtte løfte armene særlig meget. Den er nu også blevet en af mine favoritter efter til træning, da den virkelig holder brysterne på plads. Faktisk bruger jeg den næsten altid, når jeg er ude og løbe, for så er jeg sikker på at brysterne bliver hvor de skal og ikke hopper mere end højst nødvendigt. Den er også en level 3-bh, hvilket betyder at det er en af de sports bh'er med aller mest støtte, som Hunkemöller har. Derefter kommer level 2, som også sagtens kan anvendes til løb og men også til en omgang fitness. Til sidst er der level 1, som jeg vil tro egner sig bedst til en omgang yoga, pilates, gang og eller andre lidt "roligere" aktiviteter.

Nå, men det indlægget egentlig skulle handle om - udover sports bh'er - er at Hunkemöller i øjeblikket kører med 20% på HKMX kollektionen, og det betyder bl.a. at de 6 sports bh'er ovenover er sat ned med 20 %. Jeg har allerede klikket to af dem hjem. Nemlig nummer 2 og 5, så dem glæder jeg mig til at få på til træning i næste uge. Skal I have fat i en ny sports bh eller måske lidt nyt træningstøj?

Nu vil jeg gøre mig klar til en hyggelig aften. Den står nemlig på et event med Aalborg Bloggers med fokus på at leve sundt i en travl hverdag, og det glæder jeg mig monster meget til. Men det skal jeg nok fortælle mere om på et senere tidspunkt. I må have en skøn aften!

Synes godt om

Kommentarer

Eline Tychsen,
Og så gør det ikke noget at de også er pæne 😃 Og der er Hunkemöller også bare fantastiske synes jeg 😃
www.elinetychsen.com
Stine / Lille My,
De er virkelig pæne 😃
www.stine-ebbesendahl.dk
Isabella Pernille
,
Nej nemlig. Hunkemöller er helt sikkert min favorit! 😃
Isabella Pernille
,
Meget ;o)