De skønneste trusser

Se lige hvad jeg fik her den anden dag: En pakke med de skønneste trusser (og en bh) fra min faste trussepusher... ej okay, det lyder vist lidt lummert, men nok mest fordi jeg straks tænker på Orange is the new Black, hvor kvinderne i fængslet sælger brugte trusser til halvklamme mænd udenfor, haha. Men sådan skal ordet "trussepusher" altså ikke forstås i den her sammenhæng, for de trusser jeg har fået er altså helt ubrugte og de kommer altså direkte fra Hunkemöller ;o).

Trusserne på billedet ovenover er fra en kampagne Hunkemöller har, hvor man kan vælge 7 par for 260 kr., hvilket i øvrigt giver en stykpris på lidt over 37 kr., og det må da siges at være billigt for et par trusser, som er både er behagelige at have på, som er i en god kvalitet og som er pæne at se på. Jeg er i hvert fald stor fan, og det er vist også tydeligt at se i min kasse med trusser i. De er nemlig næsten alle sammen fra Hunkemöller, så der er altså noget om snakken, når jeg siger at Hunkemöller er min faste (og bedste) trussepusher ;-).

(Trusserne og bh'en er modtaget som gave).

Synes godt om

Kommentarer

BY STERUP,
De er så gode 😊 www.bysterup.dk
www.bysterup.dk
Aarhuspigen,
Man kan aldrig få for mange trusser! Tak for det billige tip! 😊 // www.metowefashion.dk
www.metowefashion.dk
Isabella Pernille
,
Ja, det er de bedste trusser jeg har 😲)
Isabella Pernille
,
Nej nemlig! Og det var da så lidt ;o)
Hvor er de fine, dem skal jeg helt sikkert kigge nærmere på efter fødslen. Skal virkelig forkæle mig selv med nyt undertøj - Det trænger jeg til 😃 / Liselotte
www.everyday-couture.dk
Isabella Pernille
,
Åh ja, det kan jeg godt forstå søde 😃