De sødeste børneplakater til baby B + 30% rabatkode til jer

Reklame for Poster Store

Jeg beklager stilheden herinde på los bloggos, men der har været nogle private ting, der har fyldt en hel del de sidste mange dage. Måske jeg åbner op for det på et tidspunkt, når jeg er klar - måske ikke. Men indtil videre er jeg en af de der rimli' nedern' bloggere, der vælgere at nævne "noget" uden alligevel at sige, hvad det egentlig handler om. Sorry!

Men nu til det som det hele skal handle om - nemlig noget som jeg har glædet mig til at fortælle jer om. Jeg har skrevet det før, men nu nævner jeg det lige igen; Baby B er dælme en heldig baby allerede inden, at han er blevet født. Denne gang har han nemlig været så heldig at få de fineste børneplakater fra Poster Store til hans kommende værelse. Grunden til at jeg skriver kommende værelse er fordi, vi ikke har fået lavet et værelse til ham endnu. Det skyldes ganske enkelt, at Christian og jeg pt. har et værelse hver til vores sager (Vi har kun de her to værelser udover soveværelset). Mit er et walk in, mens hans værelse er til hans LEGO og bilsager. Ingen af os er helt klar til at ofre vores værelse, så derfor skal vi liiiiiige finde ud af, hvem der må vinke farvel til sit værelse... og jeg kan godt afsløre, at det ikke bliver mig, ha ha! Men det er trods alt heller ikke noget, der haster endnu, for baby B skal jo alligevel sove inde hos os i soveværelset de første - måske mange - måneder. Så der har vi sat hans fine seng ind, så den er klar til at vores nye familiemedlem flytter ind.

For at skabe lidt børnehygge i soveværelset har vi fået hængt børneplakaterne op ved siden af sengen...

... Og nu ser det bare SÅ hyggeligt ud. Jeg synes simpelthen, at plakterne er SÅ søde, og jeg er sikker på, at de også kommer til at passe perfekt ind på det kommende børneværelse. Jeg forestiller mig, at vi til den tid skal have malet den ene væg i en lys blå - måske lidt støvet - farve, og så skal plakaterne i de hvide rammer hænge på den væg. Det kunne da være sindssygt flot, ikk'?

Poster Store har selvfølgelig ikke kun børneplakater. De har nemlig plakater i forskellige kategorier, så der både er noget for voksne og børn. Jeg har bl.a. fået de sejeste (tekst)plakater ind til vores soveværelse, men dem viser jeg jer lige i et andet indlæg, for jeg skal lige have sat dem i rammer. Men glæd jer, for de er også ret nice!

Så hvis I mangler I nogle flotte plakater og/eller rammer til fornuftige priser, så kan jeg i hvert fald sagtens anbefale jer at kigge forbi Poster Store. Og lige NU kan I endda spare penge, for...

... jeg har fået lov til at forkæle jer med en rabatkode på hele 30%

Rabatkoden hedder isabellapernille30 og gælder til og med d. 14. oktober. Så ta' da lige et kig forbi Poster Store!

Rabatkoden gælder ikke 'Selection' plakater og rammer, og den kan ikke kombineres med andre rabatter eller kampagner på hjemmesiden.

Synes godt om

Kommentarer