Den flotteste oplader til mobilos fra iDeal of Sweden + rabatkode

Reklame for iDeal of Sweden (Opladeren er modtaget i gave)
Indeholder reklamelinks, som er markeret med *

Jeg arbejder jo hjemmefra i disse coronatider, og det lyder til, at jeg skal gøre det længe endnu. Det synes jeg egentlig er både rart, men også lidt ensomt, for jeg savner sgu mine kolleger. Men jeg kan jo ikke gøre så meget ved det, for det er bare sådan det er. Fordi jeg arbejder hjemme, så bruger jeg min egen mobilos ekstremt meget både til arbejds relaterede ting, men også til at snage på Instagram en gang i mellem. Min iPhone løber derfor altid tør for strøm over middag, og så skal den jo lades op. Så er det ind i soveværelset for at hente opladeren og sætte telefonen til at lade op i stuen, hvorfra jeg arbejder. Når jeg så ligger i sengen om aftenen og skal til at lade min mobilos op igen (ja, jeg lader den pt. op 2 gange om dagen), så har jeg glemt at tage min fucking oplader med. Så er det ud af sengen, rende nøgen gennem hele huset og ind i stuen for at hente opladeren og så tilbage i seng igen. Og det sker hver dag. Det er lige så sikkert som amen i kirken, at jeg glemmer at tage opladeren med ind i soveværelset om aftenen. Men så er jeg jo så heldig, at jeg nu har fået en ny oplader fra iDeal of Sweden*, som pt. ligger fast i stuen ved mit arbejdsbord. Yay manner!

Lidt om opladeren...

Jeg synes jo, at min nye oplader er sindsyg flot af en oplader at være, men den er altså også ret smart. Man skal nemlig bare lægge sin mobilos ovenpå, og vupti, så lader den op. Der følger selvfølgelig et USB kabel med, som man bare sætter ind i sin PC. Man kan også købe et vægstik, så opladeren kan bruges i en stikkontakt. Men hvis man allerede har en oplader til en iPhone, så kan man evt. bruge stikket derfra.

Opladeren fås selvfølgelig med andre motiver end lige det, som jeg har valgt. Den oplader jeg har er den på billedet, og det motiv hedder Golden Pearl Marble.

RABATKODE TIL JER som også gælder på i forvejen nedsatte varer!

Jeg har fået lov til at dele en rabatkode med jer, som giver jer 15% rabat på ALT hos iDeal of Sweden* - også på allerede nedsatte varer! Rabatkoden er: isabellapernilleSS15, så mangler du et nyt cover eller en fed oplader, så er det altså nu, du skal slå til. Psst... opladeren jeg har er allerede på tilbud, så du kan lige nu spare yderligere ved at bruge min rabatkode!

Rabatoden gælder til og med d. 31. maj.

Synes godt om

Kommentarer