Den halvblinde kone her skal have et par briller

Reklame for CrossEyes

Jeg har dårlige øjne. Eller det vil sige, at jeg er halvblind. Jeg bruger derfor linser til dagligt, da jeg har minus 4 på det ene øje og minus 3,5 på det andet. Jeg kan ikke se en skid, når jeg ikke har linser i, så derfor er jeg virkelig glad for at en eller anden genial person opfandt kontaktlinser for mange år siden. Men det skal da ikke være nogen hemmelighed, at jeg også drømmer om at eje et par briller. Altså et par briller, som jeg rent faktisk ikke føler mig fjollet med. For jeg har altså prøvet rigtig mange briller igennem de sidste mange år, men det er bare ikke lykkes mig at finde et par, som jeg har kunne lide. Udover solbriller. Der kan jeg til gengæld finde rigtig mange par, som jeg ønsker mig. Men det er også noget andet, ikk'?

Hver gang jeg er til linsekontrol, bliver jeg altid stillet følgende spørgsmål: "Hvad vil du gøre, hvis du får øjenbetændelse?". Ja, så må jeg jo ikke bruge linser i en uge, og ja, så er jeg fucked - og blind i en uge (for der går ca. en uge fra man bestiller et par briller til at de er lavet). Så bl.a. af denne grund, og fordi øjnene jo har godt af en pause fra linserne en gang i mellem, så er jeg altså snart nødt til at få købt mig et par briller. Så nu har jeg altså besluttet mig for, at næste gang turen går til Aalborg for at shoppe, så vil jeg et smut forbi CrossEyes for at kigge efter et par briller. Jeg må være ærlig at indrømme, at jeg ikke har været forbi endnu for at se deres udvalg, så det skal jeg altså SNART. Jeg har i hvert fald fundet flere par på hjemmesiden, som jeg tænker kunne være en mulighed. Hvis I også vil se deres udvalg af briller, så klik her.

Når jeg engang får købt mig et par briller, så skal I selvfølgelig nok være nogle af de første til at se dem. Jeg glæder mig i hvert fald til at se CrossEyes' udvalg, for jeg har hørt meget godt om dem. Så mon ikke også, at de kan hjælpe mig med at finde lige det par briller, som passer til mig. Det håber jeg i hvert fald. 

Synes godt om

Kommentarer

Lille My,
Det lyder lækkert! 😊 Jeg synes det er rart at have briller at skifte ud med en gang i mellem - særligt når man er syg, så er det rart med briller 😊 Glæder mig til at se hvad du får.
www.stine-ebbesendahl.dk
isabellapernille
isabellapernille,
Det tror jeg du har ret i. Jeg glæder mig også til at få et par! 😃
nouw.com/isabellapernille