Derfor er januar en god måned

Mange brokker sig over januar måned. Mig selv inklusiv. Og det skyldes jo nok egentlig det kolde og triste vejr. Og at alle er på kur, hvilket resulterer i et træningscenter, der konstant er proppet. Men intet er jo så skidt at det ikke er godt for noget, så istedet for at komme med en "Derfor-hader-vi-januar"-liste, så vil jeg istedet prøve og lave en "hey,-januar-er-nu-okay"-liste.
  • Det fedeste ved januarmåned er helt klart, at vi bliver husejere. Vi får nøglerne til huset imorgen, og så skal vi eddersparkme til og lege voksne mennesker, der gør voksne ting såsom at slå græs, fjerne ukrudt, vaske vinduer og mange andre husting. Jeg glæder mig helt vildt!
  • Der er EM i herrehåndbold. Lækre mænd på en håndboldbane. Behøver jeg sige mere?
  • Der er udsalg, og jeg har da også fået købt lidt nyt til garderoben. Man kan jo ikke lade være, vel?
  • Dagene bliver lysere og lysere. Godt nok går det langsomt, men så længe det går den vej, så gør det mig i rigtig godt humør. Og hey, dagene er da allerede blevet en halv time længere. Yay!
  • Selvom dagene bliver lysere, så er januar stadig en mørk måned, men det betyder blot at vi kan give den gas med levende lys. Eller ihvertfald de der wannabe-levende-lys. Og det er jo pisse meget hyggeligt!
  • Hvis man er hoppet med på hvid-januar-trenden, så slipper man for tømmermænd hele januar, og det er jo en knald rar ting. Jeg er dog ikke helt med på trenden, selvom jeg synes det er en hammer god kampagne. Jeg har godt nok ikke været i byen eller andet der har involveret spandevis af alkohol, men jeg har fået drukket et glas vin eller to et par aftner, og det må man man vist ikke, hvis man skal holde helt hvid januar.

Så lidt positive og gode ting er der da ved den her kolde og mørke måned, så jeg synes faktisk slet ikke at januar er så slem igen, men at vi får nøglerne til huset imorgen vejer nu også ret godt op ;-).

Synes godt om

Kommentarer

Eline Tychsen,
Haha du er så god til at se det gode i tingene, hvor jeg kun ser det triste i det her LORTE vejr! haha. Men så dejligt at blive lidt opmuntret - TAK <3
www.elinetychsen.com
Isabella Pernille
,
Haha, hvor er du sød! Heldigvis er januar snart ovre igen 😉 <3