Derfor har bloggen været stille i 2 uger

Hvis I følger mig på Instagram, så har I måske allerede fået svar på, hvorfor jeg ikke har fået opdateret los bloggos her. Hvis ikke, så får I sgu lige forklaringen her. For den er altså ganske godkendt, hvis I spørger mig.

Okay, den første del af min forklaring er faktisk ret fesen. Men I får den alligevel. Den første uge af mit fravær skyldes rent og skær dovenskab. Den undskyldning har jeg vist brugt før, ikk? Men ikke desto mindre er det sandheden. Til gengæld er næste del af min forklaring mofo fed.

Den sidste uges tid har jeg nemlig befundet mig i Dubai. I ved på den ferie, som jeg tidligere har nævnt. Jeg har med vilje ikke opdateret hverken insta eller bloggen dernede fra, så derfor kommer al ferie-snakken først nu, hvor jeg er kommet hjem. Jeg regner med at lavet et par indlæg om, hvad vi har lavet i Dubai og vise jer hvad jeg har købt af kodylt fede sager. Er der noget særligt I gerne vil vide om vores tur eller som I gerne vil have jeg kommer ind på, så kommenter gerne indlægget her.

Billedet ovenover er selvfølgelig fra Dubai. Jeg forsøger mig lige med "kig-væk-og-se-læks-ud"-finten. Om det lykkes til fulde ved jeg sgu ikke, men det er også lige meget. Det var en fucking nice ferie, og jeg glæder mig til at fortælle mere om vores tur.

Nå, jeg vil i seng efter at have brugt hele sidste nat på at flyve hjem til Danmark. I må have en skide fed aften!

Synes godt om

Kommentarer

Lille My,
Glæder mig til at høre mere om jeres tur 😃
www.stine-ebbesendahl.dk
Eline Tychsen,
Det er så rart med en pause en gang i mellem - og ikke mindst godt for en tror jeg! Holdte mig selv væk stort set hele sommeren, og jeg det gav mig lidt energi til at komme tilbage igen efter en hektisk eksamensperiode og ikke mindst flytning 😃 Men GLÆDER mig til at læse meget mere om jeres tur - ville være fedt at få tips til gode seværdigheder, som måske ikke er så besøgt (hvis det findes), og ikke mindst gode shoppesteder, som ikke er aaaaalt for dyre hehe.
www.elinetychsen.com