Derfor har jeg lavet en adventskalender til min svigermor

Så blev det saftsuseme 3. søndag i advent, og nu er der altså ikke længe til jul. De to forrige søndage har jeg vist jer lidt juleperlerier, så i dag skal da ikke være nogen undtagelse.

Jeg har i år valgt at lave en adventskalender til min svigermor, og det er der en helt særlig grund til. Lige siden Christian og jeg flyttede fra lejligheden i Aalborg til vores hus i Hjallerup, har min svigermor nemlig tilbudt mig at køre med hende til og fra arbejde hver dag. Vi arbejder nemlig (næsten) lige ved siden af hinanden, og hun kører alligevel forbi Hjallerup hver dag for at komme til og fra arbejde. Så jeg kører med hende stort set hver dag, og jeg selvfølgelig herre meget taknemmelig over, at hun gider og have mig med.

Nu må jeg nok hellere lige fortælle, at Christian og jeg altså har en bil (faktisk to, men den ene er kun en sommerbil = Christians drengerøvsbil), men den har vi aftalt at Christian kører i til og fra arbejde hver dag. Jeg er jo også totalt bange for at køre i bil, så at jeg kan køre med min svigermor er virkelig skide fedt. Både fordi det er langt hurtigere end hvis jeg skulle med bussen, men også fordi jeg er blevet meget tættere med min svigermor efter, at vi er begyndt at se hinanden hver morgen og eftermiddag, når vi kører til og fra arbejde. Det er ren win win.

Hvad med den der adventskalender?

Jeg har tilbudt min svigermor at betale for, at jeg kan køre med hende, men den er hun ikke helt med på, så i stedet for giver jeg hende gaver en gang i mellem. Så her i december er min "gave" blevet til en adventskalender. Det synes jeg selv er en genial ide, og det kunne jeg jo snildt kombinere med lidt juleperlerier. Så de 4 tal er altså perlet, og hvordan kan I se på billedet nedenfor.

Jeg ved godt, at det måske lige er lidt sent at smide det her indlæg op her på los bloggos, fordi I jo ikke rigtig kan nå at gå i gang med lignende perlerier. Men så har I lidt inspiration til næste år, for julen er heldigvis noget der kommer år efter år. Thank god for that!

Synes godt om

Kommentarer

Lille My,
Sikke en sød idé og tanke - og så er de da så fine de tal! 😊
www.stine-ebbesendahl.dk
rejseguideafguld
rejseguideafguld,
Virkelig en fin idé ❣️
nouw.com/rejseguideafguld