Det er altid sjovere at træne i nyt træningstøj

Indlægget er lavet i samarbejde med Hunkemöller (Træningstøjet er modtaget i gave)

"Hvad motiverer dig til at træne?" Spørgsmålet ovenover har jeg før fået stillet, og jeg tror også, at jeg har skrevet om det tidligere her på los bloggos. Men jeg svarer hellere end gerne på det (igen), for det er sgu vigtigt at være motiveret, hvis man vil forsætte med sin træning. Ellers bliver det bare en sur pligt, og så bliver det noget træls noget det hele - og det er jo ikke meningen, vel? Én ting der især motiverer mig til at komme ned i motionscentret og træne er - udover at det giver plads til at spise mere slik - nyt træningstøj. Der er altså bare et eller andet over nyt træningstøj. Og nyt tøj i det hele taget. Når jeg får nyt træningstøj, får jeg altid sådan en ustyrlig lyst til at tage det på med det samme og løbe ned i motionscenteret for at give den gas. Det samme gjorde sig selvfølgelig gældende, da jeg modtog pakken fra Hunkemöller med blandt andet de blå tights og den blå sports bh i, som jeg har på ovenover. Der gik altså ikke længe fra jeg åbnede pakken til jeg stod nede i motionscenteret i mit nye outfit og forsøgte at forbrænde en masse kalorier. Nu tænker I sikkert, at det da er en dyr måde at holde sig motiveret på. Men jeg siger altså ikke, at man skal købe nyt træningstøj hver uge. Nej, jeg mener bare, at man skal huske og forkæle sig, når træningen fx går godt. Hvis du nu sætter dig et mål om, at når du kan løbe 3 eller 5 km i træk, så må du købe et par tights. Eller når du kan lave planken i 1 minut, så må du købe en ny sportsbh. Husk nu og forkæl dig selv, når du når dine mål. Det motiverer både til at kæmpe videre med træningen men også til at nå nye mål. Sådan kan jeg ihvertfald godt lide at motivere mig selv, og min motivation er rim'li' høj i øjeblikket, nu hvor de blå tights og sportsbh'en er blevet mine.
"De er fandme behagelige de tights der" ... ... var det første jeg tænkte, da jeg tog de blå tights på. Ikke nok med at de er skide rare at have på, så er de jo også rim'li' flotte. Og mega højtaljede, hvilket jeg er max fan af. Tightsene er fantastiske at have på til en omgang træning, men de er altså også ret skønne at bruge som "hyggebukser" hjemme. Godt nok er det tights som sidder tæt til kroppen, men de strammer ingen steder - og det er det, der gør dem så skide behagelige. Jeg er ihvertfald total vild med dem, og jeg glæder mig allerede til at hoppe i dem igen til næste træning. Bliver I også motiveret til at træne, hvis I har nyt træningstøj? Eller hvad motiverer egentlig jer?  

Tightsene kan finde HER

Sports bh kan findes HER

 

Synes godt om

Kommentarer

kathrine johansen
,
Det er virkelig også nogle smukt trænings tøj, og hvor er det bare inderligt fint til dig 😊 https://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/
Lille My,
Mega fedt træningstøj! 😊
www.stine-ebbesendahl.dk
Isabella Pernille
,
Tak søde! 😊
Isabella Pernille
,
Meget! 😊