Det er sgu da ret fedt at have en blog

Jeg har efterhånden haft en blog i mange år. Hvor mange ved jeg ikke helt, men det er i hvertfald mange år siden jeg startede min første gratis blog og slettede den igen. Oprettede en ny og slettede den endnu engang for til sidst at købe et webhotel og domæne til den blog jeg har nu. Jeg har igennem årene hørt nogle stykker (heldigvis ikke så mange) tale om, at det da er ret så nedern at have en blog, og at folk der blogger bare er nedern mennesker, som har brug for opmærksomhed. Men jeg er sikker på, at det er fordi de aldrig selv har haft en blog og derfor ikke ved hvad de taler om, at de har den holdning.

Selvom min blog er en lille blog, så har den givet mig rigtig meget, og jeg har lært mange ting gennem de år jeg har haft den. Og det vil jeg gerne prøve at sætte ord på, så andre måske bliver inspireret til også at starte en blog - for det er sgu ret fedt at være blogger... og nu skal I høre hvorfor:
  • Jeg har igennem min blog mulighed for at udfolde mig kreativt både i forbindelse med at lave collager, redigere billeder og også med at skrive teksten til mine indlæg.
  • I forbindelse med at lave collager og redigere billeder har jeg lært at en masse funktioner at kende i forskellige programmer. Jeg har bl.a. lært en masse i Photoshop (som jeg dog desværre ikke har på min computer længere) og Picmonkey, som er det program jeg pt. bruger til at redigere billeder og lave collager i.
  • Jeg tjener penge på min blog. Selvfølgelig er det ikke det helt vilde, men bare det at tjene penge på noget der bare er ens hobby er sgu ret lækkert.
  • Jeg er så heldig at blive inviteret til bloggerevents, hvor der altid bliver kræset om os bloggere med snacks, bobler og ofte goodiebags. De her events har også givet mig mulighed for at møde en masse andre Aalborg-bloggere, som simpelthen bare er SÅ søde. Det er altså rart at have nogen at sparre med, så det er vildt fedt at kende så mange efterhånden.
  • De mange events jeg efterhånden har været med til har - udover givet mig nye bekendtskaber - også været med til at udvikle mig på det personlige plan. Det kan godt være det lyder åndssvagt, men jeg er gået fra at være monster genert til at være langt mere åben, når jeg møder nye mennesker. Selv min kæreste og mine forældre har fortalt mig, at jeg er blevet meget bedre til at snakke med folk, jeg ikke kender. Og tænk sig, det kan jeg takke alle de events jeg har været til for.
  • De mange søde kommentarer fra folk til mine indlæg gør ofte det at have en blog det hele værd. Jeg bliver altid i så godt humør hver gang der kommer en sød kommentar, så tak fordi I gider og kommentere på min blog :-)
  • Som nævnt længere oppe har jeg været meget genert, hvilket jeg også stadig er, når det kommer til at få taget (outfit)billeder. Men i sommers besluttede jeg mig for bare at kaste mig ud i det, og det går også meget bedre nu, selvom jeg stadig ikke bryder mig om det. Men der sker hele tiden små fremskridt, så det går i den rigtige retning. Juhuu!

Så som I nok kan høre, så er jeg monster glad for at have en blog. Den giver mig gode oplevelser, lidt penge og lærer mig en masse. Kan I komme på flere grunde til hvorfor det er fedt at have en blog? ;o).

Synes godt om

Kommentarer

Sanne,
Jeg kunne ikke være mere enig! Jeg er i hvert fald super glad for at have mødt dig 😃 <3
www.sannenoerbjerg.dk
Eline Tychsen,
Det er så sandt! Og det er fedt du vil blogge <3 Elsker at følge med 😊
www.elinetychsen.com
Camilla Sofie,
Jeg er fuldstændig enig - med min blog føler jeg faktisk også, at jeg kommer tættere på mig selv, netop fordi jeg kan vælge at skrive om lige det jeg vil. Det er så fedt. Dejligt indlæg 😃 www.camillasofie.dk
www.camillasofie.dk
Charlotte,
Jeg er helt enige i dine punkter. Og man kan ikke se på dine billeder du er genert i hvert fald! Og faktisk synes jeg endda de skiller sig lidt ud på den gode måde, fordi du ofte smiler derpå 😊
www.charlottebisgaard.dk
Isabella Pernille
,
Ej, hvor er du sød. Jeg er også glad for at have mødt dig! 😃 <3
Isabella Pernille
,
Tak - og dejligt du er enig med mig! 😃
Isabella Pernille
,
Åh, hvor er du bare for sød! Jeg elsker også at følge med ved dig, men det ved du vist godt <3
Isabella Pernille
,
Ja, det har du faktisk ret i. Det er super fedt! 😃
Isabella Pernille
,
Ej, det er jeg virkelig glad for at høre 😃 <3
Stine / Lille My,
Helt enig 😃 <3
stine-ebbesendahl.dk