Det her bruger jeg altid proteinpulver til

Reklame for Linuspro.dk

Hvis I har fulgt mig længe, så ved I måske at min absolutte favoritmorgenmad er grødkage. Jeg elsker det, og jeg spiser det næsten hver dag. Det har jeg faktisk gjort i de sidste 3-4 år. Der var dog lige en periode i min graviditet, hvor jeg slet ikke kunne få det ned, men den varede heldigvis kun kort.

Jeg startede med at spise den her "kage", fordi jeg så en pige på Instagram spise noget lignende. Og så var det, at jeg tænkte: "Kage til morgenmad? Det lyder sgu som noget for mig!", og så var jeg hurtig til at få prøvet hendes opskrift. I gennem tiden har jeg dog lavet lidt om på den, så den smager, som jeg aller bedst kan lide den. Og jeg har faktisk for længe siden smidt den op her på los bloggos, så hvis I søger på "grødkage", så skulle den gerne komme frem.

Udover at det er en fed tanke, at man spiser kage til morgenmad...

... så begyndte jeg faktisk også med grødkage, fordi det var en skide nem måde at få havregryn og proteinpulver ned på. For at være helt ærlig så ved jeg faktisk ikke, om jeg nogensinde har haft brug for proteinpulver, da jeg trænede mest, men Christian tog det herhjemme, og så tænkte jeg, at det kunne jeg da ligeså godt også. Og nu er det bare blevet en fast ingrediens i min grødkage, da det giver en ret god smag. Og jeg kan virkelig ikke forestille mig min grødkage uden proteinpulver med chokoladesmag. Og hvis I tænker, hvilken proteinpulver man kan bruge? Så er den på billedet et godt bud!

På billedet her har jeg "kun" et stykke mørk chokolade på som topping, men man kan jo putte alt på. Lige for tiden er jeg hammer vild med at putte både mørk chokolade og protinella med saltkaramel på. Jeg har også tidligere brugt peanutbutter ovenpå, og det kan altså også anbefales. Ja, du kan garanteret også putte frugt ovenpå, hvis du er til det. Mulighederne er uendelige! ;-)

Hvad er jeres favorit morgenmad?


Synes godt om

Kommentarer