Det her makeup bruger jeg

Reklame for HairOutlet.dk

Kender i HairOutlet.dk? Jeg gjorde ikke indtil for ganske nylig. Som navnet antyder, så sælger de en masse hårprodukter til billige penge bl.a. fra Milk_Shake, Moroccanoil, Redken og mange flere, men de sælger også billig makeup fra bl.a. Youngblood. Og det er altså netop makeup, som det her indlæg skal handle om - for hvem kan ikke lide lidt snak om makeup?

Som det måske kan ses på billedet ovenover, så bruger jeg faktisk ikke så meget makeup til dagligt. Altså jeg bruger da lidt, men det skal helst være noget, der ikke tager mere end 5-10 minutter at tage på om morgenen. Jeg vil nemlig hellere sove det længere end at skulle bruge en halv time på at lægge makeup i hverdagene. Når jeg skal til fest, forsøger jeg mig dog med lidt mere makeup. Bare fordi jeg godt kan lide det, og fordi jeg synes det er sjovt at lægge makeup, når jeg har tid til det. Det er jo egentlig lidt sjovt, hvad en smule makeup kan gøre ved en. Nogle dage kan jeg pludselig føle mig 100 gange pænere hvis bare jeg får lidt pudder på eller får tegnet mine øjenbryn en smule op. Eller hvis jeg får lidt mascara på, så kan jeg pludselig føle mig som et helt nyt menneske. Sådan kan jeg umuligt være den eneste, der har det, vel?

Det her makeup produkter bruger jeg

I øjeblikket har jeg eyelash extensions, men når jeg ikke har det, så bruger jeg altid mascara. Jeg har nemlig helt lyse vipper, så jeg synes virkelig, at det gør underværker med lidt mascara.

Jeg har heldigvis forholdsvis pæn hud, så til dagligt bruger jeg et tyndt lagt pudder. I øjeblikket bruger jeg en fra Mac, men jeg vil så gerne prøve en fra Youngblood, fordi jeg har hørt meget godt herom. På HairOutlet kan man faktisk spare op til 55% på produkter fra dette mærke, så jeg overvejer helt at slå til og købe en pudder herfra.

For at få lidt farve på kinderne bruger jeg en blush. Jeg har tidligere brugt en fra E.l.f, men nu bruger jeg en fra Mac. Når den jeg har nu er tom, vil jeg også her prøve en fra Youngblood.

Sidst men ikke mindst bruger jeg en setting spray. Bare for at være sikker på at makeuppen holder de næste mange timer. Jeg bruger den faktisk også de dage, hvor jeg ingen makeup har på. Bare for at få huden til at føles friskere.

Skal jeg til fest bruger jeg ofte øjenskygge - som regel - i jordfarver. Og så tegner jeg mine bryn op. En gang i mellem kaster jeg mig også i noget foundation og concealer, men det er kun vist jeg føler, at min hud er helt grim.

Synes godt om

Kommentarer

Lille My,