Det musik har jeg lyttet mest til i 2018

Så blev det den tid på året, hvor Spotify sender en mail ud med det musik, man har lyttet mest til i løbet af året. De sidste to år har jeg lavet et indlæg om det, så I skal jo for pokker ikke snydes for et i år.

Jeg har ialt hørt musik fra Spotify i 9.124 minutter, hvilket svarer til ca. 150 timer. Det lyder ikke af særlig meget, vel? Det synes jeg ihvertfald ikke. Anyway, jeg har stort set kun hørt musik, når jeg har holdt fest eller når jeg har været ude og løbe. Så det er min top 5 vist også rim'li' præget af.

Ifølge Spotify er mine 5 yndlingskunstnere:
  1. Bro
  2. KESI
  3. E-type
  4. Gilli
  5. Me & My

Jeg synes det er skide skægt, at Bro er nummer 1. Spotify siger, at jeg har hørt Bro i alt i 4 timer, og jeg tør da godt påstå, at det var da "Sydpå" var på sit højeste. At han så også skulle optræde til Hjallerup Marked gjorde bare at jeg hørte ham nonstop i ugerne op til. Det er jo godt at øve sig op til en koncert, ikk'?

E-type og Me & My skyldes, at jeg skulle til Vi elsker 90'erne-fest i sommers, og der var de navne blandt andet på plakaten. Så endnu engang har jeg været ved at øve mig på sangene i ugerne (og vist nok også månederne) op til. Please, sig at I også gør det?

Hjallerup Marked og 90'er-festen afspejler sig også i mine mest afspillede sange:
  1. Sydpå - Bro
  2. Angels Crying - E-type
  3. I'm alive - Cut 'N' Move
  4. Baby Boy - Me & My
  5. Holder fast - Hennedub, Gilli, Lukas Graham

Udover jeg har hør rigtig meget 90'er musik i ugerne op til Vi elsker 90'erne, så hører jeg faktisk også en hel del 90'er musik, når jeg løber. Nu er jeg fx allerede begyndt at varme op til 90'er-festen næste år, og jeg hører fx en hel del Scooter, Cascada og Daze. Selvom festen først er sidst i august, så skader det vel ikke at øve sig allerede nu, vel? Ha ha.

Bruger I også Spotify til at afspille musik?

Synes godt om

Kommentarer

kathrine johansen,
Sikke en masse god musik søde, og jeg hører dæleme også meget musik! 😊<3 https://nouw.com/blogaboutkathrine
nouw.com/blogaboutkathrine
Lille My,
Det er sjovt med sådan en opdatering over hvad man har lyttet mest til 😃
www.stine-ebbesendahl.dk/
Isabella Pernille
,
Dejligt! 😊
Isabella Pernille
,
Godt at høre 😃