Det musik hører jeg, når jeg løber

Synes du det er kedeligt at løbe, så kan det være en god ide at finde noget godt musik at lytte til imens. Jeg løber sjældent uden, men det er mest fordi, jeg bliver i så godt humør af at høre musik. Og det hjælper mig også med at blive ved, når løbeturen bliver hård. De eneste gange hvor jeg ikke hører musik er, når jeg er tilmeldt et løb. Så kan jeg nemlig godt lide at kunne høre folk, der hepper, at kunne høre den gode stemning og generelt bare få hele oplevelsen med fra løbet. Det får man altså ikke, hvis man hører musik.

Jeg løber ca. 3 gange om ugen, så jeg får hørt en masse musik i løbet af de ture. Det her indlæg skal derfor handle om de 3 playlister, som jeg hører allermest, når jeg er hoppet i løbeskoene.

Vi Elsker 90'erne 2019 Rødovre
Jeg skal til Vi Elsker 90'erne i Aalborg d. 31. august, hvilket egentlig er derfor jeg startede med at lytte til denne playliste for 4-5 måneder siden. Jeg skal jo øve mig på alle sangene, så jeg rigtigt kan skråle med. Men jeg elsker virkelig også 90'er musik, fordi det gør mig så skide glad, og derfor er dette min fortrukne løbe-playliste i øjeblikket. Jeg kan ikke andet end at løbe med et kæmpe smil, når først de gode gamle 90'er sange går i gang. Så mangler I noget musik, der gør jer i godt humør, og som der er gang i, så giv lige den her playliste et lyt.

Der er musik fra Scooter, Cascada, Daze, DJ Quicksilver, Alice DJ, Vengaboys m.fl.

Feeeeeest (min egen, hæ hæ)
Når jeg trænger til at høre noget andet en kun 90'er musik, så giver jeg ofte min egen playliste et lyt. Det er den playliste vi altid hører, når vi holder fest herhjemme, så der er garanti for musik med gang i, musik man kan skråle med på og en god gang blanding af nyt og gammelt. Jeg elsker det - men okay, det skal jeg jo også sige om min egen playliste, hæ hæ.

Der er bl.a. sange fra Bro, Italio Brothers, Nik & Jay, Citybois, Backstreet Boys, Vigiland, Busted m.fl.

Mette Mercedes
Når jeg får lyst til at høre noget dakke dak musik på løbeturen, så vælger jeg altid Mette Mercedes playliste. Den er ret god til løbeturen, fordi man nemt kan løbe efter bassen i hver sang, og det gør det lidt nemmere at holde tempoet, når det bliver hårdt. Hun opdaterer den også jævnligt, så der kommer lidt nyt til. Jeg kan i hvert fald godt anbefale den her playliste til løbeturen - men den er også effektiv til en ond styrketræning.

Der er bl.a. sange fra Martin Garrix, Armin van Buuren, Martin Jensen, Sebastian Ingrosso m.fl.

  • Løb

Synes godt om

Kommentarer