Det musik jeg har lyttet mest til i 2017

For 1 år siden lavede jeg et indlæg magen til dette bare omhandlende det musik jeg lyttede mest til i 2016 (her), men i år skal det selvfølgelig handle om år 2017. Jeg har hørt langt mere musik i år end sidste år. Sidste år havde jeg hørt 7.000 minutter, men i år er den allerede oppe på 9.942 minutter, så min Spotify er blevet brugt en del mere i 2017. Sidste år skrev jeg at jeg kun hørte musik, når jeg holdt fest og gav derfor skylden herpå, men det tror jeg ikke jeg kan i år. Jeg har nemlig slet ikke holdt særlig mange fester, men jeg har derimod løbet en hel del. Og jeg kan ikke løbe uden at høre musik, så derfor er det primært på mine løbeture jeg har hørt musik, hvilket forhåbentligt også kommer til at afspejle sig. Jeg er dog alligevel overrasket over at min top 3 af yndlingskunstnere ifølge Spotify er følgende:
  1. Gulddreng
  2. Citybois
  3. Jimilian
Sidse år var Gulddreng "kun" nummer 4 på min liste, så jeg har fået hørt en del mere af ham i år. Men alle 3 ovenover er altså ikke noget jeg hører, når jeg løber. Det er derimod noget jeg hører en del, når jeg er fuld. Ha ha. Så sneg der sig alligevel lidt fest herind over. Jeg elsker at skråle med på alle 3 kunstnere, når først alkoholen tager over, så jeg må alligevel have holdt lidt mere fest end hvad jeg lige troede. Min top 3 over de mest afspillede sange på min Spotify er:
  1. Free Tibet (ASOT 795) - Vini Vici Remix
  2. Despacito
  3. Gertrud
Ej okay, den eneste sang af de 3 jeg hører, når jeg løber, er den første. Den hører jeg til gengæld også rigtig meget. Især når det bliver hårdt, for så minder den mig om, at jeg skal give den endnu mere gas. Jeg har hørte faktisk sangen første gang til spinning engang tidligere på året, hvor vi altid cyklede til den de sidste 5 minutter af timen, og her gjaldt det nemlig om at give alt hvad man havde, og det er derfor jeg altid hører den her sang, når jeg er ved at blive træt, for så forbinder jeg den med lige at yde lidt mere. De to andre sange er fra vores fester, så endnu engang er der bevis for at jeg løj lidt, da jeg ovenover skrev at jeg ikke rigtig havde holdt fest i år. Ha ha.

Synes godt om

Kommentarer

Eline Tychsen,
Haha elsker det her indlæg!! 😃 Og hallo Despacito er så overdrevet god jo haha <3
www.elinetychsen.com
VenterPaaVinBlog,
Jeg må også indrømme, at Gulddreng har haft sin storhedstid i mit 2017 :p
www.venterpaavin.blogspot.dk