Det vi har brugt længst tid på i huset

Da vi overtog nøglerne til vores hus, brugte vi det første stykke tid på at finde ud af, hvad vi skulle have lavet, inden vi skulle flytte ind halvanden måned senere. Én af de ting der blev drøftet en del var klædeskabet i soveværelset, som består af en række indbyggede skabe med skydelåger foran. Skydelågerne er forholdsvis nye, og vi synes begge de er ganske fine. "Problemet" derimod var de indbyggede skabe, som er rigtig mange år gamle. Hylderne har sikkert været hvide engang, men de var blevet lidt grønlige i det og ikke særlig pæne at se på. Så vi snakkede meget om hvad vi skulle gøre. Skulle vi købe en række nye skabe og sætte ind? Eller skulle vi forsøge og modernisere skabene istedet? Vi valgte mulighed nummer to for at spare penge, og heldigvis er resultatet blevet rigtig godt.

Billederne nedenfor viser vores klædeskab før og efter vi har været igang. Jeg har desværre ikke et billede, hvor skydelågerne er fjernet, så alle de indbyggede skabe kan ses på én gang. Men jeg håber I kan fornemme hvor grimt skabet var inden, og hvor pænt det er blevet nu.

Som I måske kan fornemme på før-billedet, så var der to forskellige slags hylder med forskellig tykkelse, og derfor satte vi lister på alle hylderne, så de udefra ser ud til at være lige tykke. Derudover har vi sat en liste på i toppen af skabet samt i bunden, hvor gulvet ikke var afsluttet særlig pænt, som I kan se nedenfor. Det så faktisk skide grimt ud, så bare at de to lister kom på gjorde en kæmpe forskel. Den største forskel er selvfølgelig, at der er blevet malet. Først skulle hele skabet males med grunder, derefter skulle det hele males med maling for til sidst at få en omgang maling mere. Det lyder sikkert ret simpelt, men hold nu k... hvor tog det lang tid. Jeg tør slet ikke tænke på, hvor mange timer vi har brugt på at male. Puha, det gør jeg altså ikke igen - ihvertfald ikke inden for de næste 20 år!

Selvom vores nye klædeskab slet ikke kommer til sin ret på billederne, så håber jeg I kan se en betydelig forskel. Jeg er ihvertfald skide glad for resultatet - og det var helt sikkert alle arbejdstimerne værd ;-).
  • Bolig

Synes godt om

Kommentarer

Eline Tychsrn,
Ih så spændende med et kig indenfor ☺️❤️ GLÆDER mig til at se meget mere!!!
www.eminetychsen.com
Lille My,
Det ser skide godt ud - er misundelig på al den skabsplads 😋
www.stine-ebbesendahl.dk
Isabella Pernille
,
Det er jeg glad for at høre 😃
Isabella Pernille
,
Ja, jeg er også blevet vildt glad for det - og nu hvor jeg (vi) har fået så meget plads, så ser mit tøj bare ud af ingenting, ha ha 😃