Disse 3 løb er jeg tilmeldt i år

Jeg løber 3 gange om ugen, og jeg løber mellem 5 og 15 km hver gang (okay, jeg har løbet 15 km én gang før - i weekenden - men det skal dælme da nævnes her på los bloggos). Jeg har ikke et decideret mål med min løbetræning. I øjeblikket løber jeg nemlig, fordi det gør mig i skide godt humør. Selvfølgelig håber jeg da på, at jeg bliver hurtigere og at jeg kan løbe længere end jeg kan nu, men det er ikke det primære mål med mit løb. Ikke nu i hvert fald.

Selvom jeg ikke løbetræner efter et program for at blive hurtigere og bedre, så sker der heldigvis stadig fremskridt. Jeg bliver langsomt bedre og bedre, og det er jo for fedt. Derfor har jeg også meldt mig til 3 løb i år (indtil videre). Det har jeg gjort både for at holde motivationen oppe, men også fordi det er for fedt at løbe med så mange andre. Det er fedt, fordi der altid er nogle på alle niveauer til de større løb. Nogle løber sindssygt hurtigt, mens nogle løber langsommere. Der er plads til alle, og det kan jeg godt lide. Da jeg tilmeldte mig mit første løb sidste år (10 km til Royal Run) var jeg simpelthen så nervøs for, at jeg ville være den langsommeste, og at jeg ville komme i mål en halv time efter de andre. Men jeg fandt jo hurtigt ud af at løb er for alle uanset niveau, og det blev derfor til den fedeste oplevelse, som blot gjorde, at min løbeglæde blev endnu større.

Men nu til det indlægget egentlig skulle handle om - nemlig de 3 løb, som jeg er tilmeldt indtil videre i år;
  1. Aalborg Halvmarathon (10 km) d. 12. maj.
  2. Femina Kvindeløb (10 km) d. 5. juni i Aalborg
  3. Royal Run (10 km) d. 10 juni i Aalborg

Så det er 3 løb a' 10 km jeg er tilmeldt. Min PR på denne distance er 58 minutter og 17 sekunder. Om jeg kan slå den tid, ved jeg ikke endnu. Men jeg kunne da rigtig godt tænke mig at komme under de 58 minutter, så jeg vil da helt sikkert forsøge at løbe de 10 km på den tid. Men sker det ikke, så går det nok også. Jeg bliver glad så længe jeg kommer helskindet i mål. Er der nogle af jer, der skal deltage i nogle løb i år?

 
  • Løb

Synes godt om

Kommentarer

Lille My,
Du er mega sej til det løb! 😊
www.stine-ebbesendahl.dk/
Isabella Pernille
,
Tak - og så meget i lige måde! 😃
Malene Rødbro,
Jeg er lige startet på at løbe i februar, og mit mål er at kunne løbe halvmarathon til september næste år (Disneyland Paris, haha!). Jeg overvejer lidt om jeg skulle prøve at deltage i et mindre løb i år, men ved ikke om jeg tør. 😲
www.skabsdiva.dk
Isabella Pernille
,
Sejt du er begyndt at løbe - og mega sejt at du gerne vil løbe et halvmarathon 😃 Gør det. Det er SÅ fedt. Jeg er i hvert fald kun blevet positivt overrasket over de løb, som jeg har deltaget i. Der er en fed stemning og folk hepper på en. Du vil ikke fortryde det. Det garanterer jeg 😉