En creme der kan fjerne bumser på kroppen

Det her indlæg skal handle om noget så grumt og alligevel så normalt som bumser. Efter jeg har skiftet mine p-piller ud med minipiller, har jeg nemlig fået rigtig uren hud. Både på kroppen og i ansigtet. Jeg har ellers aldrig rigtig døjet med uren hud, så det kom som lidt af et chok for mig, at min krop reagerede sådan. Om det 100% skyldes minipillerne ved jeg ikke med sikkerhed, men jeg ved blot, at alle mine bumser er kommet her bagefter. Det gik især ud over mit bryst, min ryg og mine skuldre, og det gjorde mig sgu ærlig talt ret ked af det.
"Så hvad gjorde du så?"
Jeg gik straks i gang med at google. Jeg googlede lidt mere. Og googlede lidt mere. Og pludselig fandt jeg frem til Danish Skin Care. Egentlig synes jeg deres produkter var sådan lidt halv pebrede, så jeg ville ihvertfald ikke bestille noget derfra, før jeg havde googlet mig frem til nogle anmeldelser. Heldigvis fandt jeg frem til mange positive, og det gjorde, at jeg godt turde tage chancen og klikke et produkt hjem. Jeg endte med at købe Amazing Body Treat, som er lidt ligesom en bodylotion. Den skulle eftersigende "bekæmpe hudproblemer effektivt på kroppen" (citat fra Danish Skin Cars hjemmeside).

Jeg har nu brugt cremen i 2 måneder, og jeg har smurt mit bryst, øvre ryg og skuldre ind efter hvert bad. De første par uger skete der ikke noget, så jeg mistede lidt troen på, at mine bumser nogensinde ville forsvinde. Men nu her efter to måneders tid, så er der endelig sket noget. Faktisk en hel del, som I kan se nedenfor.
Før og efter to måneders brug
Billederne ovenover viser mit bryst. Som I kan se, havde jeg en masse små røde bumser. Efter at have brugt cremen i to måneders tid er de nu næsten alle væk. Thank god for that. Bumserne på mine skuldre og ryg er ikke helt væk endnu, men jeg har væsentlig færre nu end før, og jeg er sikker på, at de nok skal forsvinde, hvis jeg forsætter med at bruge cremen. Og det har jeg bestemt tænkt mig, for min hud er blevet så meget pænere efter jeg er begyndt at bruge Amazing Body Treat. Så cremen var helt sikkert alle pengene værd.

Her til slut må jeg hellere lige sige, at indlægget ikke er sponsoreret. Jeg har nemlig selv købt cremen. Indlægget her er blot en anbefaling til jer, der også døjer med bumser på kroppen.

Synes godt om

Kommentarer

Lille My,
Sikke en forskel - den må jeg prøve 😃
www.stine-ebbesendahl.dk