En knap så realistisk ønskeseddel

Jeg ved ikke om I har lagt mærke til det, men både min blog og min Instagram har været ret stille de sidste mange dage. Især siden i onsdags hvor der skete noget vildt for mig. Noget jeg har drømt om i mange år, som endelig blev en realitet lige netop i onsdags, hvor jeg kom et skridt tættere på den krop jeg altid har drømt om. Måske I allerede har en ide om hvad der er sket. Måske har I ikke. Og måske kommer der et par indlæg om det. Måske ikke. Jeg er stadig i overvejelses-fasen :o).

Nå, men nu til det indlægget her egentlig skal handle om - nemlig ideer til ønskesedlen. Ej okay, de her ønsker er måske ikke så realistiske med mindre man har rige forældre, en gavmild kæreste eller bare en der gider give dyre gaver. Ønskerne på collagen stemmer ihvertfald ikke helt overens med det jeg plejer at få fra mine forældre og min kæreste, men derfor forhindrer det mig ikke i at ønske mig det... af mig selv, haha. Jeg er nok den eneste der gider give mig så dyre sager.

Jeg har faktisk brugt hele formiddagen på at lave en rigtig ønskeseddel. I ved sådan en med RC-tallerkner, mascara, parfumer, sportstøj, nips osv., og så kom jeg til i tanke om at jeg egentlig også ønskede mig et bælte fra Gucci. Og så poppede en Louis Vuitton-taske op i mit hoved. Og så en Chanel-taske og pludselig kom ideen til det her indlæg. Og nu minder det mig bare om at jeg skal se og få sparet nogle penge op, så jeg kan få købt nogle af sagerne på collagen :-D.

 

Synes godt om

Kommentarer

kathrine,
Der er godt nok også mange ting jeg overvejer at købe, som jeg aldrig nogensinde ville kunne få i julegave, eller fødselsdagsgave, fordi det er dyre ønsker! 😊 God søndag aften 😊 http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/
www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk
Sanne,
Det lyder spændende søde - det glæder jeg mig til at høre mere om! Og ja, gid det var en realistisk ønskeseddel, man kunne tillade sig at dele ud til venner og familie 😃
www.sannenoerbjerg.dk
Katrine Guldbæk,
Åh, det er bare nogle virkelig fine sager 😊
www.katrineguldbaek.dk
Isabella Pernille
,
Hehe ja, men sådan er det vel altid 😋 Du må have en dejlig dag! 😊
Isabella Pernille
,
Hehe ja, nemlig. Må nok hellere bare lade blive her på bloggen 😋
Isabella Pernille
,
Meget 😃
Stine / Lille My,
Uh lækre sager! 😋
stine-ebbesendahl.dk
Isabella Pernille
,
Jep 😋