En lille status nu når baby B snart er 60% færdigbagt

Overskriften er nok lidt grum, men Christian hader, når jeg bruger ordet færdigbagt om vores baby, så derfor synes jeg, det er skide sjovt at fortælle ham hver dag, hvor færdigbagt Benjamin (babys navn) er inde i min mave. Ja, den irriterende type er jeg nemlig. He he.

Hvordan går det så med graviditeten?

I dag er jeg 23+4 (24. graviditetsuge), så jeg rammer faktisk først 25. graviditetsuge på mandag, hvor baby B dermed er 60% klar. Som I måske kan se på billedet ovenover, så vokser min mave stille og roligt derudaf, og jeg har indtil videre taget 5 kg. på. Jeg har hørt fra flere, at min mave ikke er vokset så meget (endnu), men det skal jeg ikke kunne udtale mig om. Jeg synes nemlig, jeg er ved at blive godt tyk. Heldigvis siger de fleste også, at jeg er pænt gravid, så det gør mig selvfølgelig rigtig glad at få at vide.

Selvom jeg kun har taget 5 kg. på indtil videre, så kan jeg dælme godt mærke det, når jeg er ude på mine daglige gåture. Jeg kan i hvert fald slet ikke gå i det tempo,som jeg plejede tidligere, og jeg føler mig mest af alt som en snegl, når jeg går med andre. Mest fordi jeg hele tiden skal bede de andre om at sænke farten, så jeg kan følge med. Hvordan skal det dog ikke ende, når jeg tager mere på? Ha ha.

At være gravid betyder åbenbart også en masse natbesøg på toilettet.Jeg er oppe at tisse min. 2 gange hver nat, og når det er værst, så kan jeg nå op på hele 5 gange. Det er altså mange opvågninger i løbet af en nat, og det gør også, at jeg de sidste uger har følt mig ekstrem træt om morgenen. Men det der nattisseri holder forhåbentligt op, når baby B er blevet født, så der er vel håb forude. Jeg krydser fingre!

Udover de ovennævnte ting, som jo bare er små bagateller, så går det egentlig meget godt. Jeg har det godt, og jeg tror også, at baby har det godt. Han sparker i hvert fald helt vildt hver dag, og jeg er også begyndt at kunne se en lille bule på maven engang i mellem, når han giver den gas. Det er sgu dejligt. Ja, det hele er faktisk dejligt i øjeblikket, og jeg nyder egentlig bare at være gravid. Så jeg har bestemt intet at klage over! Life is good... som man siger <3.

Synes godt om

Kommentarer