En rabatkode til ICIW så I kan få 2 for 1 på mit yndlings træningstøj

Indlægget indeholder reklamelinks
Disse er markeret med *

Normaltvis må jeg give jer en rabatkode til 15% rabat hos ICANIWILL*, men nu har jeg fået endnu en rabatkode til jer, som giver jer 2 for 1 på alt fra seamless kollektionen. Koden I skal bruge er: ISABELLAP2for1 - og den gælder til og med på søndag.

Billederne ovenover er alle fra seamless kollektionen, og de viser selvfølgelig bare et lille udpluk af, hvad koden gælder til. Alle sættene ovenover findes i flere farver, og til de fleste sæt findes der både sportsbh, top/og eller en langærmet.

Hvis I har fulgt med her på los bloggos det sidste stykke tid, så ved I, at jeg har det røde sæt - og at jeg virkelig er glad for det. I kan bl.a. se mig i det HER. Jeg har også sættet i mørkegrå, men jeg vil altså rigtig gerne have det i flere farver. For det er altså bare mit yndlingssæt, og det er så dejligt at have på til træning. Og også bare til at have på hjemme.

Det lyserøde ombre sæt er næsten lige kommet på hjemmesiden. Det skal jeg helt sikkert også have fat på, for det er simpelthen hammer flot. Nu har jeg godt nok brugt alle mine penge på en taske, så det bliver ikke i denne måned, at jeg får klikket sættet hjem. Men når lønnen til gengæld tikker ind i næste måned, så klikker jeg det hjem med det samme.

I kan finde alle tights fra seamless kollektionen HER*.


Synes godt om

Kommentarer