En sommerferie uden planer #2

Så gik min ferieuge nummer 2 også. Nu synes jeg godt nok tiden går en anelse for stærkt, selvom jeg også denne uge har kedet mig en smule. Vil I høre hvad jeg har lavet? Nej? Nå, så må I springe det her indlæg over. Det er egentlig også pisse uinteressant for jer hvad jeg har lavet, men skulle der sidde en nysgerrig sjæl derude, som gerne vil vide det, så kan det læses her.
  • Jeg har besøgt min far og set hans fine nye el-cykel. Det er altså skide skægt at cykle på sådan en. Måske jeg også burde anskaffe mig sådan en? Bare så jeg kan overhale alle andre på vej op af bakker. Muhaha.
  • Jeg har fået prøvet det nye Streetfood her i byen. Jeg fik fish'n'chips, og jeg var så dum (fordi jeg var hammer sulten) at sluge en hel pomfrit lige da jeg havde fået min mad, så jeg brændte mig i halsen. Og jeg kunne seriøst mærke det i 3 dage efter. Damm you, pomfrit!!!
  • Jeg har endnu engang fået trænet en masse, og i forhold til sidste uge, så har jeg også fået spist en del sundere. Yay.
  • Jeg har været ved frisøren og få farvet mit hår en del lysere. Og det er jeg bare vildt glad for, selvom det blev en dyr omgang.
  • Jeg har givet en af mine venner kanel. Og sikke skønt det er at man selv har fået det, fordi så man kan jo være mega ond ved alle dem der kommer efter en selv. Ha ha. Og nå ja, vi endte selvfølgelig i byen efter han havde fået kanel.
  • Der er også sket noget vildt her i ugen. Hold nu fast. Jeg har købt et par sko med hæl. Hele 6 cm. Hvad siger I så? De blev luftet på byturen i fredags, og jeg følte mig fandme flot, selvom jeg var mere end et hoved højere end alle andre. I kan forresten se skoene på billedet ovenover.
  • Jeg har været en tur på café med min far og hans kæreste og spise... trummehvirvel... buuuurger. Den havde I nok ikke set komme, hva? Ha ha.
  • Hvad har jeg ellers lavet? Jeg har bare fedet den på sofaen, men det skal der jo også være masser af tid til i ens ferie.

Nå, nu vil jeg gå i seng, og når jeg vågner er min sidste ferieuge igang. Ahhh!!

Synes godt om

Kommentarer