Én ting jeg altid redigerer på mine billeder

Måske kan I se det på billedet ovenover uden at I ved det, måske kan I ikke og måske har I aldrig lagt mærke til det. Men der er en ting ved mig selv, som jeg ikke er tilfreds med, og som jeg derfor altid redigerer på mine billeder.

Selvom jeg ikke er fan af alt for redigerede billeder, som slet ikke viser hvordan en person ser ud i virkeligheden, så synes jeg ikke den ting jeg redigerer, ændrer det helt vilde ved mig. Jeg gør hverken mine lår tyndere, mine bryster større, mine overarme smallere, min næse mindre eller noget i den stil. Jeg laver egentlig bare mine tænder en anelse hvidere, så de er ikke er så skide gule at se på. Måske kan I se forskellen på billederne ovenover, selvom det ikke er det bedste eksempel. Jeg har billeder hvor mine tænder ser mere gule ud, men dem har jeg selvfølgelig ikke på denne computer.

Måske er det lidt dobbeltmoralsk, at jeg så alligevel ændrer noget, nu når jeg lige har skrevet at jeg er imod alt for redigerede billeder, men jeg synes trods alt ikke at det ændrer et billede af mig vildt meget, at jeg går ind og ændrer farven på mine tænder en smule. Og den lille ting gør mig tilfreds med mine billeder og gør at jeg har lyst til at offentliggøre dem her på bloggen, og så længe det bare er det jeg redigerer, så synes jeg ikke der er noget galt i det.

I takt med at jeg er blevet ældre er mine tænder blevet mere og mere gule, og det synes jeg ikke er pænt. Jeg ved faktisk ikke hvorfor, men jeg ved, at nogle drikkevarer såsom kaffe, te og sodavand kan have en betydning. Men jeg kan hverken lide kaffe eller te, så mon det er alt det Pepsi Max jeg drikker, der kan give mig gule tænder? Hmm...

På trods af at jeg ikke bryder mig om mine gule tænder, så afholder det mig ikke fra at smile stort på de fleste billeder, som I måske også har lagt mærke til på bloggen. Jeg smiler næsten altid, og derfor ville jeg da også ønske, at jeg havde et par tænder i en anden farve end gul. Derfor går jeg også og overvejer at gøre noget ved det. Altså at få en tandblegning et sted. Men jeg er aldrig kommet længere end til at overveje det. Mon der er nogle af jer der har erfaring med tandblegning? Og måske kan anbefale et sted i Aalborg eller omegnen?

Synes godt om

Kommentarer

Emilie,
Haha, skøn indrømmelse! Farven på mine tænder er også en af de ting, jeg ville ændre ved mig selv. Fedt at du er så ærlig!
Syps.dk
Eline Tychsen,
Du er så herlig! Jeg synes absolut ikke det gør noget at du hvidner dine tænder lidt <3 Jeg er ikke for at man gør sig selv tyndere eller højere. Det er bedre at stå ved den man er, hvilket jeg så også synes du gør ved at sige du gør det <3 😃
www.elinetychsen.com
Isabella Pernille
,
Dejligt du kunne lide mit indlæg - og faktisk også dejligt at høre at der er andre end mig der gerne vil have lidt hvidere tænder ;o)
Isabella Pernille
,
Tak, hvor er du sød (som altid) <3 Jeg synes heller ikke man skal ændre alt for meget på sig selv på sine billeder, men at ændre farven på sine tænder, synes jeg er ok 😋