En uundværlig ting når man har et walk in... En steamer!

Reklame for ManneQ
(Steameren er modtaget i gave)

Indlægget her skal egentlig handle om noget, som jeg faktisk slet ikke vidste jeg manglede, indtil jeg pludselig ejede det. Og som I nok kan regne ud ud fra overskriften, så er det selvfølgelig en steamer, som jeg gerne vil fortælle jer lidt om. Jeg har egentlig altid hørt godt om sådan en, og flere har sagt til mig, at det er skide smart og nemt med sådan en, men jeg alligevel aldrig haft tænkt på at købe en selv. Hvorfor ved jeg egentlig ikke, for nu tror jeg sgu ikke, at jeg kan leve uden, den jeg har fået - og jeg tror også, at Christian er lykkelig for, at vi nu har en steamer, for det altså er 100 gange hurtigere at fjerne krøllerne fra hans skjorter, end det er med strygejernet. Så nu kommer det nok til at ske noget oftere, at hans skjorter får en tur, så han ikke skal rende rundt i sådan nogle krøllede sataner. Og nå ja, jeg har også nogle kjoler, som jeg sjældent bruger, fordi de krøller så nemt, men nu kommer de (heldigvis) i brug noget mere, for nu er det dælme blevet hurtigt at fjerne krøllerne. Det er helt fantastisk!

Lidt om min nye steamer

Min steamer er fra ManneQ. Et firma jeg har nævnt et par gange her på los bloggos, da jeg også fået det fineste tøjstativ og en kasse bøjler herfra til mit walk in. Men det har I forhåbentlig allerede læst om, så det vil jeg ikke komme nærmere ind på her. Ellers ruller I bare lidt ned, og så kommer indlæggene frem.

Nå, men nu tilbage til det, som det egentlig skal handle om i dag - nemlig min nye steamer. Det er selvfølgelig den, som I kan se på billederne ovenover. Den har en perfekt størrelse, er virkelig nem at bruge og så tager det ingen tid at fjerne krøllerne på tøjet. Jeg er i hvert fald ret begejstret for min nye ven, og jeg er sikker på, at jeg nok skal få den brugt en hel del. Jeg har i hvert fald været glad for den i de to uger, jeg har haft den indtil videre, hvor jeg allerede har fået steamet (hedder det mon det?) en masse tøj. Til at starte med legede jeg dog mongol og kunne ikke helt finde ud af det, men lige så snart jeg kom ind i den rette rytme, så gik det som en leg. Og for at være helt ærlig så synes jeg sgu, at det er meget sjovere at bruge en steamer, end det er at bruge mit strygejern, he he.

Den steamer jeg har, kan I finde lige HER. Jeg kan i hvert fald godt anbefale den, da jeg er blevet meget glad for min. Der følger desuden en lille rejsetaske med, så man også snildt kan have den med i kufferten, hvis man er så heldig, at man skal ud at rejse. Det er smart.

Har I en steamer? Eller kunne I mon godt tænke jer en?

Synes godt om

Kommentarer