Et lækkert kit til alle kommende mødre + rabatkode til jer

Reklame for Smør Dig Ind!

Jeg har været så heldig, at jeg har fået lov til at teste det kit, som I kan se på billedet ovenover. Kittet hedder Mama's Moments Birthing Essentials Kit, og det består af 4 produkter. Jeg har indtil videre prøvet 3 af produkterne - nemlig Cool It Mama, Relax & Breathe og Sleepy Mama, og jeg er indtil videre meget begejstret.

Kittet kan købes hos Smør Dig Ind, og jeg har altså fået lov til at give jer en lækker rabatkode hertil, som I kan finde nederst i indlægget her.

Cool It Mama bruger jeg, når jeg føler mig træt i løbet af dagen, eller hvis jeg får hovedpine (det har jeg døjet meget med i løbet af min graviditet). Produktet her dufter skønt og har en opkvikkende effekt. Jeg synes i hvert fald, at det er dejligt med sådan et sprøjt i hovedet, når trætheden eller hovedpinen melder sig. Derfor har jeg også denne spray med i min taske hver dag. Man ved jo aldrig, hvornår man lige får brug for et frisk pust, vel?

Relax & Breathe er en massageolie... og allerede her er jeg stor fan, for det betyder jo massage til mig. Så når Christian kan overtales til det, så giver han min ryg og lænd massage med denne olie, og det virker altså totalt beroligende og totalt afslappende på min efterhånden tunge og ømme gravide krop. Jeg rammer jo graviditetsuge 40 i morgen, pyha! Olien har også en dejlig duft og efterlader huden dejlig blød. Massage er altså virkelig et must, når man kommer så langt i graviditeten, så en massageolie er virkelig uundværlig!

Sleepy Mama
bruger jeg om aftenen i soveværelset. Jeg sprøjter lige et par sprøjt rundt i soveværelset, inden jeg skal sove, og så dufter der super dejligt i rummet. Sprøjtene fra sprayen spreder en afslappende aroma, som skal hjælpe til, at vi gravide forhåbentlig kan få en lidt bedre søvn. Det er jo ikke nogen hemmelighed, at jo længere man kommer i graviditeten, jo dårligere sover man, så jeg synes faktisk, at det virker beroligende at lægge mig til at sove i den duft, som Sleepy Mama efterlader.

De 4. produkt er Bottoms Up, som jeg endnu ikke har prøvet, men det er altså fordi, den først skal benyttes efter fødslen. Det skal eftersigende give en øjeblikkelig lettelse til det ømme intimområde efter fødslen ved at berolige, køle og lindre området. Jeg har i hvert fald lige pakket produktet her i min hospitalstaske, så det kommer med på hospitalet, og så satser jeg på, at det også bliver en lifesaver, når jeg er hjemme fra hospitalet igen.

10% rabatkode til jer som gælder på HELE hjemmesiden

Det ovennævnte kit kan som skrevet tidligere købes hos Smør Dig Ind, som også forhandler en masse andre skønne produkter til ikke-gravide bl.a. den populære Rosalique 3 i 1 anti-rødme creme. Den overvejer jeg på det kraftigste at klikke hjem. Kender I den?

Rabatkoden I skal bruge hedder Isabella10, og den giver jer 10% rabat på hele hjemmesiden dvs. på ALT! Så er du gravid, så kan jeg virkelig anbefale dig kittet her, og er du ikke gravid, så kan du helt sikkert også finde noget andet spændende på hjemmesiden. Det garanterer jeg dig!

Ha' en skøn søndag - og tak fordi I læser med <3.

Synes godt om

Kommentarer