Et par fine sko til lidt over en hund

Tidligere på måneden viste jeg jer et par ekstremt billige støvler jeg havde klikket hjem (her), hvor jeg nævnte at jeg havde købt et par sko mere. Det er selvfølgelig skoene ovenover. Hælen herpå er en anelse lavere end på støvlerne, hvilket ikke gør mig noget. Så er chancen for at jeg vælter bare det mindre. Ha ha. Derfor tænker jeg også, at de her bliver de perfekte gå-i-byen-sko-for-en-høj-skid-som-mig-sko. Og ved I hvad det bedste er? Jeg gav kun kr. 138 for dem. Det er jo sindssygt billigt!

Jeg kan desværre ikke finde dem inde på asos' hjemmeside længere, men de er fra mærket Raid, så måske I selv kan prøve og google dem. Jeg er ihvertfald helt vild med dem, og jeg glæder mig til at få dem brugt. Måske på lørdag hvor vi skal holde fest for første gang i huset. Der har jeg også købt en ny og fin kjole til, som jeg glæder mig til at vise frem på her på bloggen :-D.

Synes godt om

Kommentarer

Lille My,
Hvor er de fine! 😊
www.stine-ebbesendahl.dk
Eline Tychsen,
Ej hvor er de fine 😃 Øv at du ikke kan finde dem, dem ville jeg gerne have klikket hjem haha. Glæder mig til at se dem in action!
www.elinetychsen.com
Isabella Pernille
,
Taaak! 😊
Isabella Pernille
,
Ja, det er en skam, for de er bare fine! 😃