Et par kodylt seje og runde spejle er flyttet ind i spisestuen

Reklame for BGA

Jeg har været ved at lave lidt om herhjemme. Jeg skal jo få tiden til at gå med et eller andet, nu hvor jeg har barsel, og Baby B ikke har meldt sin ankomst endnu. I dag er det så gået ud over stuen i den ende, hvor vi har lavet "spisestue". Bag vores spisebord har vi nemlig en væg, hvor der hænger en hvid reol, hvor jeg tidligere har haft to plakater til at hænge over. I dag røg de ned, og jeg har nu i stedet fået sat to kodylt seje og runde spejle op, som I kan se på billederne ovenover.

Runde spejle er jo the shit i øjeblikket, og så kan de både hænges op eller de kan blive stående på reolen...

... som jeg pt. har valgt. Jeg overvejer dog, om de skal hænges op på væggen, men jeg er alligevel lidt i tvivl, for jeg synes nu også, det ser ret fedt ud, at de bare står "tilfældigt" på reolen. Så indtil jeg engang får bestemt mig, så bliver de i hvert fald stående, hvor de er nu. Synes I ikke også, at det ser nice nok ud?

Spejlene har jeg fået fra BGA, som, udover at forhandle spejle, også har et stort udvalg af plakater og rammer. Jeg har faktisk også fået en plakat herfra, som jeg skal have hængt op i mit køkken. Den passer helt perfekt hertil, og så beskriver den også ret godt, hvad jeg har levet af i min graviditet, he he. Til de super nysgerrige kan I se, hvad det er for en genial plakat her.

Men tilbage til snakken om mine nye spejle, for dem er jeg slet ikke færdig med at fortælle jer om endnu. De to spejle, der er flyttet hjem til mig er henholdsvis KAILA 60 cm Ø og KAILA 40 cm Ø. De fås desuden i større størrelse og i mindre størrelse hos BGA, og så kan de faktisk også fås i flere farver. Jeg er nok den semi-kedelige type, der har valgt den helt almindelige "spejl-farve". Men man kan altså også få de her runde spejle i rose gold, gold og smoked grey - og de er faktisk også ret nice.

Er I hoppet med på spejl-moden? Jeg synes, det er en fed trend, og jeg kunne sagtens finde på at hænge flere spejle op som pynt rundt omkring herhjemme.

Hvis I søger mere inspiration i forhold til plakater og/eller spejle, kan I evt. kigge forbi BGA på Instagram (@bgainspo).

Synes godt om

Kommentarer