Et sommeroutfit jeg godt kunne tænke mig at hoppe i

Indlægget er lavet i samarbejde med seasidegroup.dk

Jeg føler det er 100 år siden jeg sidst har klikket noget nyt tøj hjem, selvom jeg jo ved ved at det er løgn. Det er måske kun 2 uger siden sidst, men jeg har bare sådan en vild shoppetrang i øjeblikket, så det føles altså som møg lang tid. Derfor har jeg brugt min aften på at kigge efter lidt nye sager, som jeg godt kunne tænke mig - og det er der selvfølgelig kommet collagen ovenover ud af.

Jeg er vild med Tommy Hilfiger tøj, så t-shirten ovenover er jeg ret stor fan af. Den vil passe perfekt til en masse af mine nederdele, og så vil den selvfølgelig også passe godt til cowboy-nederdelen fra Lee, som I kan se ovenover. Hvis det stod til mig så hoppede jeg i både t-shirt og nederdel imorgen sammen med de fine sko fra Billi Bi, tasken fra Michael Kors samt solbrillerne fra Prada. Det er da det perfekte sommeroutfit, ikk? Det synes jeg ihvertfald, og jeg overvejer derfor at klikke det hele hjem - og især t-shirten.

Hvad synes I om outfittet? Og får I nydt det gode sommervejr? Det ser jo heldigvis ud til at det forsætter lidt endnu, så der er masser af tid til at få luftet de fine sommeroutfit's. Yay!

Synes godt om

Kommentarer

Lille My,
Vildt lækkert sæt 😃
www.stine-ebbesendahl.dk
kathrine johansen,
Sikke et fint outfit du gerne vil hoppe i søde! 😊 https://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/
www.blogbykathrine.bloggerspoint.dk