Evighedsbuketter til ingen penge

Reklame for Hjallerup Optik

Jeg har lavet et meget spændende og forhåbentligt længerevarende samarbejde med en butik i den by, hvor jeg bor. Selvom det er en mindre by, så synes jeg, at det er vigtigt at støtte op om byens butikker, så derfor er det her samarbejde også helt særligt for mig. På den max gode måde selvfølgelig!

"Jamen, hvem er det så du har lavet et samarbejde med?"

Det må I jo være ved at dø af spænding over at få at vide nu, så lad mig skynde mig at afsløre det, he he. Hvis I kender til Hjallerup, som er den by, jeg bor i, så kender I måske også allerede til Hjallerup Optik. Det er netop den butik, som jeg har lavet et samarbejde med. Som navnet antyder, så er det byens optiker, hvor der selvfølgelig sælges masser af briller og kontaktlinser. Men vidste du, at de også har ure, smykker, rengøringsartikler, kort til forskellige begivenheder, en masse lækkert bolig nips og... tadahh.. de fineste evighedsbuketter til ingen penge. Og det er altså netop det, som det her indlæg skal handle om.

Når man ikke har grønne fingre, så er evighedsbuketter altså en genial opfindelse...

... og det mener jeg saftsuseme. Jeg er nemlig typen, der kan slå alle levende planer ihjel. Jeg kan slå selv en kaktus ihjel. Sidste år eksploderede den kaktus, jeg havde til at stå ude i min entre. Og ja, jeg mener eksploderede. Der var seriøst kaktus overalt. På gulvet. På mine sko. På mit spejl. Ja, alle steder. Hvordan det kunne lade sig gøre, ved jeg skisme ikke. Men jeg tænker da, at det siger lidt om, hvor ringe jeg er til at passe planter. Men please sig, at jeg ikke er ene om det?

På grund af ovenstående er jeg kæmpe mofo fan af evighedsbuketter, som jo egentlig "bare" er en buket af tørrede blomster. Men finder man dem det rette sted, så er de virkelig flotte og dekorative - og vigtigst af alt, så kan de ikke slås ihjel! Jeg har dog set mange knap så pæne evighedsbuketter forskellige steder, hvilket også er derfor, jeg ikke har haft nogen... FØR NU, for nu har jeg fundet ud af, at Hjallerup Optik har nogle sindssygt flotte buketter til næsten ingen penge. De fås i forskellige farver, og jeg skal da gerne indrømme, at jeg havde sindssygt svært ved at vælge en, for jeg kunne bestemt godt bruge dem alle.

En evighedsbuket hos Hjallerup Optik koster kun kr. 100 i øjeblikket...

... hvilket er en meget fornuftigt pris. Normalprisen er nemlig kr. 225, så der jo lidt penge at spare, hvis I mangler en fin dusk hjem til eller hvis I fx mangler en værtindegave eller lignende. Størrelsen på buketten er ligesom på de første to billeder. Den første buket er nemlig den jeg har til at stå herhjemme, mens nummer to er en flot en, som står i butikken. Det sidste billede er en samling af flere buketter, og det er selvfølgelig også fra butikken. Men her kan I se, hvilke fine farver, buketterne fås i. Og så ser det da egentlig også ret fedt ud med flere buketter sat sammen til en, ikk'?

Hvis I skal have fat i en af de flotte evighedsbuketter, så skal I skynde jer forbi Hjallerup Optik. Ellers kan I også finde dem på Instagram (@hjallerup.optik), hvor I kan kontakte de to søde damer, der står bag butikken.

Er jeg mon den eneste, der er kæmpe fan af evighedsbuketter?

Synes godt om

Kommentarer

solespointofview
solespointofview,
Jeg ved ikke helt om rigtig har forstået de der buketter, men pæne, det er de. Støver eller fælder de ? Jeg frygter lidt at mine ninjaerfor dem forvandlet til støv lt for hurtigt....
nouw.com/solespointofview
isabellapernille
isabellapernille,
Den jeg har fælder en smule, hvis jeg begynder at pille ved den. Men lader jeg den bare stå på mit bord uden at røre ved den, så fælder den ikke. Jeg er kæmpe fan! 😃
nouw.com/isabellapernille
solespointofview
solespointofview,
Perfekt. Jeg tænker de skal prøves så. ✌🏾😊
nouw.com/solespointofview