Favoritter fra Konges Sløjd

Reklame for Parcellet

Da jeg blev gravid, sagde folk til mig, at jeg nu ville komme til at bruge alle mine penge på baby i stedet for på mig selv. Det er egentlig også delvist rigtigt, for hold da op, hvor jeg elsker at bruge penge på tøj og ting til Benjamin. Meeeen... jeg elsker altså også stadigvæk at købe tøj og sko til mig selv. Så det er altså bare blevet endnu dyrere at være mig, da jeg nu bruger (lidt for mange) penge på både baby og mig selv. Men skidt nu med det, for så længe jeg ikke bruger flere penge end jeg har, så skal det nok gå... og så må jeg jo øve mig på det der med at spare penge op en anden dag ;-) Men nok om det, for det er jo slet ikke det, som det skal handle om i dag.

I dag skal det nemlig handle om et mærke, som Benjamin ikke ejer noget fra endnu, men som han garanteret snart kommer til. Jeg er nemlig blevet ret så vild med Konges Sløjd, som I garanteret også kender. I hvert fald hvis I har børn. Jeg har forelsket mig lidt i de 6 styles ovenover, og mon ikke jeg ender med at klikke noget af det hjem, så Benjamin kan blive totalt smart i tøjet. Jeg har jo faktisk ikke købt julegave til ham endnu, så det kunne jeg jo bruge som undskyldning for at shoppe lidt (mere) tøj til ham.

Jeg er herre vild med dragten nederst i midten. Men jeg er også vild med alt babytøj med ører, så selvfølgelig har jeg forelsket mig i den. Benjamin har faktisk allerede to køredragter med ører, og han er simpelthen SÅ cute i dem. Men derfor kunne han da godt bruge en tredje også. Tænker I ikke det? Det tænker jeg i hvert fald, så måske han skal have sådan en i julegave af sin mor og far....

Synes godt om

Kommentarer