For 26 år siden blev jeg født

Kjole: Gina Tricot (en meget gammel en)

For 26 år siden kl. 00.04 blev jeg født på Aalborg Sygehus, og det betyder jo at det er min fødselsdag idag. Faktisk blev jeg allerede fejret igår af min mor, hendes kæreste, min søster og min mormor, hvor den stod på boller og kage til eftermiddagskaffe. Idag er jeg også så heldig at der er folk der vil fejre mig, så der får jeg besøg af C's familie, min far og hans kæreste til brunch. De kommer faktisk lige om lidt, så jeg er ved at have lidt små travlt, men det er jo ikke noget nyt at jeg er bagud. Ha ha. Iaften skal jeg holde en "bare-fordi-jeg-har-lyst-til-at-holde-fest"-fest for en flok venner. Så jeg slutter lige dagen af med et brag, og det er præcis sådan det skal være, hvis I spørger mig.

Kjolen ovenover havde jeg på igår, da jeg havde gæster. Det er en meget gammel sag. Faktisk tror jeg den er 3-4 år gammel, og jeg har faktisk næsten ikke brugt den. Men da jeg stødte på den i skabet igår, besluttede jeg mig for at det var på tide at få den luftet igen. Og jeg synes nu også den er ret så fin, så den skal jeg helt sikkert have brugt noget mere.

Nå, jeg vil smutte. Jeg skal have forberedt lidt mere mad til gæsterne kommer til brunch. Jeg håber I får en dejlig dag. Jeg er sikker på at jeg får verdens bedste dag :-D.

  • Outfit

Synes godt om

Kommentarer

MillaWonderland,
Tillykke med dagen søde, hvor er du fin! ❤️
Www.millawonderland.dk
Stine / Lille My,
Jeg håber du havde en god dag <3
www.stine-ebbesendahl.dk
Isabella Pernille
,
Tak 😃 <3
Isabella Pernille
,
Det havde jeg ihvertfald 😃
Ejj søde!! Forsinket tillykke fra mig! <3 Hvor ser du dejlig ud.
www.everyday-couture.dk