Gaveideer til ham

Reklame for UreGiganten

Er du også en af dem, der har en kæreste, far, bror eller noget helt fjerde, som aldrig kan finde på noget, som de ønsker sig? Det har jeg i hvert fald, så derfor er jeg allerede nu begyndt at tænke på julegaver. Især til Christian. Han ønsker sig altid kun noget til bilen, og det vil jeg ikke give ham. Sorry skat.

Men fordi Christian aldrig ønsker sig noget (udover til bilen), så har jeg fundet nogle ting, som jeg umiddelbart tænker, at alle hankøns væsner kan bruge. Det er i hvert fald ting, som jeg synes, at Christian godt kunne bruge. De ting vil jeg selvfølgelig dele med jer, for jeg kan umuligt være den eneste, der kender en fyr, der aldrig ønsker sig noget, vel?

Som I kan se på collagen, så har jeg fundet et skone ur. Det er fundet hos UreGiganten, som også forhandler mærker som Emporio Armani, Fossil, Hugo Boss, Skagen og mange flere. Et ur er altid en flot accessory. Både til mænd og kvinder. Og derfor synes jeg, at Christian godt kunne trænge til et nyt ur. Og gerne det på collagen, for det er da ret flot.

Udover uret synes jeg at basic tees, sneakers, lækre produkter og et par høretelefoner er gode bud på gaveideer til ham, der aldrig ønsker sig noget. Hvad siger I?

Synes godt om

Kommentarer

disa svensson
,
Hej!
Julklappstips från en fattig student <3
Jag handlar från butiker via: www.refunder.se/b/Spara50
Dessa är mina favoritbutiker

Campadre:
https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817

Lyko:
https://referme.to/9vACAmo

Members: https://members.com/se/tipsa/m1401355?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=m1401355