Her bestiller jeg altid blomsterbuketter fra

Reklame for FLOWR

Jeg får sjældent blomster. Til gengæld giver jeg stort set heller aldrig blomster til nogle. Så jeg kan vist ikke tillade mig at klage det helt store over, at jeg aldrig får blomster. Men nu da laver jeg det her indlæg om blomsterbuketter, så kunne det jo være, at Christian tilfældigvis så det og tænkte; "Hende Isabella.... Hun har sgu fortjent en buket blomster!". Jeg tvivler dog lidt alligevel. Christian er nemlig ikke en blomster-dude, men han er til gengæld god til at invitere mig ud at spise, for han ved trods alt, at mad er vejen til mit hjerte. He he. Men en buket blomster kan nu også noget, og jeg tror, at det er de færreste kvinder, der ikke vil blive glad for en blomsterbuket. Am I right?

Selvom jeg sjældent giver blomster, så har jeg faktisk for nyligt givet en buket til...

... en af mine veninder, som fødte en søn i sommers. Hun bor i en by en halv times kørsel fra mig, så jeg valgte at bestille en buket online. Jeg har tidligere brugt FLOWR med succes, så jeg valgte selvfølgelig at bestille herfra igen.

Som I måske kan fornemme af min collage ovenover, så er der rigtig mange buketter, man kan vælge. Så det burde dælme være til at finde en, som alle kan lide. Jeg synes i hvert fald, at der er rigtig mange flotte (Pssssst Christian... Jeg elsker især de lyserøde buketter).

En ting jeg især godt kan lide ved FLOWR...

... er, at den pris man ser ud for hver buket er inkl. moms, gaveæske, kort med personlig hilsen og levering. Så alt er altså med, og man bliver derfor ikke "snydt", når man kommer til betalingen. Det har jeg nemlig prøvet ved andre online blomsterbutikker. Det er totalt nederen, at når man endelig har valgt en buket, hvilket godt kan tage lang tid, hvis der er mange at vælge i mellem, og at man så ved betalingen ser, at det koster kr. 50 oveni for levering. Så bliver jeg sgu lidt træt. Men det er ikke tilfældet ved FLOWR, og derfor har jeg brugt dem de sidste par gange, jeg har skulle sende en buket. Der er ikke noget pis. Man kan se fra start, hvad man får for pengene - og det kan jeg altså godt lide!

Kender I til FLOWR?

Synes godt om

Kommentarer