Hvis Christian nu skulle finde på at fri til mig...

Reklame for Wienberg Guld & Sølv

Det er ingen hemmelighed, at jeg rigtig gerne vil giftes. Med Christian selvfølgelig. Jeg troede egentlig, at jeg havde styr på det hele, men det viste sig, at Christian har andre planer. Eller lad mig sige det sådan her; Han har i hvert fald ikke travlt med at blive gift.

Nu skal I lige høre mine bryllupsplaner

Christian og jeg havde 10 års kæreste-dag d. 7. juni i år, og jeg havde sådan en drøm om, at vi skulle giftes denne dag. Det ville jo være skide nemt at huske. Jeg drømmer faktisk ikke om et stort eller dyrt bryllup. Jeg vil gerne giftes på rådhuset i en helt almindelig kjole. Bagefter skal vi selvfølgelig holde fest for vores familier og venner, og der vil jeg være fint tilfreds med at holde fest i et forsamlingshus eller lignende med mad udefra og et køleskab fyldt med alkohol hentet ved grænsen. Og så skal den ellers bare stå på abefest hele natten. Det er sgu lige et bryllup for mig. Se Christian, jeg er jo slet ikke så vanskelig, vel?

Mine planer om at blive gift på vores 10 års kæreste-dag er ligesom ikke blevet til noget, som I jo nok har regnet ud. For Christian har ikke engang friet til mig endnu, for som I kan se mangler der ligesom en ring på min finger. Altså. Christian siger dog, at han stadig er ved at se mig an (???). Men jeg tror nu, at det bare er en dårlig undskyld for ikke at afsløre, at han er ved at planlægge det vildeste frieri. Eller noget. Men kære søde og dejlige Christian, for at hjælpe dig med planlægningen af frieriet, så kunne jeg godt tænke mig en kleopratra ring. Faktisk er den her lige mig. Så hvis du bare lige klikker den hjem og kaster dig på knæ foran mig, så siger jeg sgu JA med det samme. Det er da nemt, ikk'?

Men altså hvis jeg nu en dag skulle være så heldig at blive gift, så vil jeg glæde mig til at fortælle jer alt om det her på los bloggos. Men som I nok kan regne ud, så kommer der måske lige til at gå liiiiidt lang tid før det sker, for øh... Christian... I ved. Men I må da indrømme, at sådan en kleoprata ring kunne klæde min finger ret godt, ikke også?


Synes godt om

Kommentarer

Dytbat
Dytbat,
Du er en meget smuk kvinde (: <3 Jeg er ny her inde har ikke så mange blogindlæg endnu og prøver at skrive lidt men godt (: Håber du kigger forbi min blog synes godt om mine blogindlæg 1 eller flere kommentar osse gerne ville gøre mig glad i låget (: Håber du osse vil følge mig her inde så følger jeg osse dig her inde (: Knus
nouw.com/dytbat