Hvordan bliver man glad for at løbe?

Jeg troede virkelig aldrig jeg skulle nå til det her punkt, da jeg startede med at løbe tilbage midt i januar. Men efter utallige løbeture, hvor jeg har bandet højlydt og brokket mig hele vejen, er der sket noget sindssygt: Jeg er nemlig begyndt at kunne lide at løbe. "What the fuck?" tænker I garanteret, men ja, det er sgu rigtigt! Min nye glæde for løb hænger selvfølgelig sammen med at jeg (endelig!) er begyndt at kunne mærke at jeg bliver bedre og rykker mig. Det er vildt fedt og det gør blot at jeg er blevet mere motiveret end før.

Jeg har altid fået at vide, at hvis man vil være god til noget, så skal man øve sig. Og det kommer jo nok ikke som en overraskelse for nogen. Derfor øver jeg mig virkelig også helt vildt i at blive en god løber, og så er det jo bare et plus at jeg (for første gang nogensinde) er begyndt at kunne lide at løbe. Også selvom jeg synes det er pisse hårdt. Men vil jeg blive endnu bedre, og så er der ikke anden udvej end at blive ved med at lufte løbeskoene.

Lige nu løber jeg 2 gange om ugen og supplerer med 2 spinningtimer. Men fra næste måned af har jeg planer om at løbe 3 gange om ugen og så skære ned på spinning. Det gør dog lidt ondt på mig at skære ned på netop det, da det er noget jeg virkelig godt kan lide. Men jeg vil SÅ gerne gennemføre det halvmaraton, som jeg er tilmeldt til maj, og derfor skal der ekstra fokus på løb. Og nu når jeg rykker mig helt vildt på løbefronten for tiden, så skal det nok også blive en fest at få løbet noget mere. Jeg glæder mig ihvertfald til at se flere resultater, for nu har jeg jo set at det sagtens kan lade sig gøre at blive bedre, hvis bare man kæmper for det.

Så hvordan bliver man glad at løbe? Tja, jo bedre man bliver, jo sjovere bliver det. Så det handler for mig om at blive en god løber. Og hvordan bliver man så det? Man gør det samme som man vil gøre uanset hvad man vil være god til; Man øver sig en helvedes masse. Man skal kæmpe for det, hvis det er det man vil. Også selvom det helt sikkert bliver skide hårdt. Men den dag man når i mål, som i mit tilfælde er den dag jeg (forhåbentlig) løber over målstregen, så er det det hele værd; Alt sveden, alle bandeordene og alle træningerne.

Synes godt om

Kommentarer

Eline Tychsen,
Du er så mega sej! Så fedt at du holdt ud, så du nåede hertil! Det giver mig også blod på tanden til at fortsætte - for jeg er ikke glad for at løbe lige pt 😉
www.elinetychsen.com
Isabella Pernille
,
Du er så sød! <3 Det er bare med at forsætte og så skal det nok bære frugt til sidst! 😃